Darlık virajları

https://youtu.be/fwaNCn61hpw

Bugün grup olarak darlığa gazladık, Fuat domaniç oradaydı.Gitmeden önce merak edenler olursa buyursun izlesin, şimdiden uyarayım birden keskinleşen sürpriz virajlar var

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:35 ----------

Bu youtube videoyu buraya görüntülü eklemek nasıl oluyor

Motosikleti
BWS 100
hızlı cevap yazarken mesela, üstte ki bar'da sağdan ikinci, film şeridi var. Onu tıkla. linki yapıştır. Ok de.

Bu mu senin video. Linkten açılmadı

Son düzenleme:
Bisiklet ile gezerdik oralarda 2009 yilinda, on yil sonra gorunce anilarima gittim.

Paylasim icin tesekkurler.

Kusura bakma 3 dk izledim, zamanım olmadığından.
Viraja girişlerin hep hatalı. Hem de sürekli çizgi üzerinde gezip karşı şeride giriyorsun.

Motosikleti
KTM 390 ADVENTURE
Darlık'da viraj varda,sizde şuan o viraja girebilecek tecrube yok kardeşim malesef.Yapıcı bir yorum yapıyorum kesinlikle yanlış anlamanı istemem.

Biz bi grubuz ve hepimiz amatörüz buda bizim ufak çaplı bi gezimiz, darlık yolu böyle bir yer temalı bir konu yani biz gittik, gitmek isteyip merak eden görsün diye buraya da attım apaçilik modundaydık

güzel gezi olmuş yusuf,resimleride gördüm grubun hızına ben yetişemiyorum :)

güzel video
fakat yerler ıslak hafiften çiseliyor dikkat etmek lazım ve sıcak havada gitmek lazım.

güzel gezi olmuş yusuf,resimleride gördüm grubun hızına ben yetişemiyorum :)

Valla ozan herzaman bekleriz biliyorsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:14 ----------

güzel video
fakat yerler ıslak hafiften çiseliyor dikkat etmek lazım ve sıcak havada gitmek lazım.

Dayanamıyoruzki, kanımız kaynıyor sıcak havaları bekleyemedik, sırada uçmakdere var

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:15 ----------

Bisiklet ile gezerdik oralarda 2009 yilinda, on yil sonra gorunce anilarima gittim.

Paylasim icin tesekkurler.

Rica ederim 👍

Mekan güzel, Motorlar güzel.
Lakin çok hata var. Bir kaza olmaması tamamı ile şans eseri.
Dikkatli ve toplu sürüş kurallarına uyarak sürmenizi tavsiye ederim. En azından Fermuar düzenini yapın hiç olmazsa.
Uzun yol sayılan şehir içi harici yollarda pek sürüş yapmamış gibisiniz.
Kendinizi geliştirmeniz dileği ile.

Orayı baya biliyorsunuz belli ��

Orayi bilmem ama,zamaninda davar(büyük baş)çobanliği yaptim,hee hayvanlar kirsaldan çikmiyorsa gurultuye karşi hassas olurlar(ne yapacaklari belli olmaz)..ama şehir hayatina alişiksa sorun olmaz..zaten arkadasin ilk videosunda`da belli oluyor,hayvanlar istifini bozmuyorlar..

Son düzenleme:
Orayi bilmem ama,zamaninda davar(büyük baş)çobanliği yaptim,hee hayvanlar kirsaldan çikmiyorsa gurultuye karşi hassas olurlar(ne yapacaklari belli olmaz)..ama şehir hayatina alişiksa sorun olmaz..zaten arkadasin ilk videosunda`da belli oluyor,hayvanlar istifini bozmuyorlar..

Yinede bi tedirgin olduk biz yanlarından geçerken

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:04 ----------

Mekan güzel, Motorlar güzel.
Lakin çok hata var. Bir kaza olmaması tamamı ile şans eseri.
Dikkatli ve toplu sürüş kurallarına uyarak sürmenizi tavsiye ederim. En azından Fermuar düzenini yapın hiç olmazsa.
Uzun yol sayılan şehir içi harici yollarda pek sürüş yapmamış gibisiniz.
Kendinizi geliştirmeniz dileği ile.
Yapıcı bir yorum olmuş teşekkür ederim, biz grup olarak birbirimize bu şekilde alıştık,uzun bir süredir beraberiz ve şimdiye kadar bir aksilik yaşamadık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar