başlık amacına ulaşamıyor kilitleyelim en iyisi![]()
biri malzeme kalitesimi dedi
bakın gösterge paneli cbf te harika bunu belirterek başlıyim ...
sence hyosung'un mu yoksa honda nın göstergesi mi?
ben şahsen honda dan tamamiyle kalite beklerim. düşünün ki BMW neden mercedes'in önüne geçti? bir ferrari neden hala ferrari? ya da bir sezen aksu neden hala sezen aksu?:bounce:
ben şahsen honda dan tamamiyle kalite beklerim. düşünün ki BMW neden mercedes'in önüne geçti? bir ferrari neden hala ferrari? ya da bir sezen aksu neden hala sezen aksu?:bounce:
Reklam faaliyetleri yüzünden olmasın?
Bence Mercedes'in kalitesi daha yüksek BMW ye göre.
Galiba elma ve armutları karşılaştırıyoruz burda..
-t
Ben Mart 2007 de alacam inşallah motorumu,
Tecrübem yok ama çok okudum bu forumları; hem honda hem hyosung , resimleri koydum karşıma baktım saatlerce, şikayetleri :farao: memnuniyetleri :cat: okudum dinledim , servislerine gittim satış temsilcilerini dinledim, yolda gördüğüm hemen hemen tüm hyosung kullananlara sordum, honda sürücüleri ile konustum.
Ve herkesin hayalini kurduğu, gönülden baglı olduğ bir motor vardır ama BEN, Hyosung GT250 veya GT250R alacagım.... :queen:
bencede hyosung çünkü iki motoruda kullanandan al haberi demişler.
sonuçta honda diğer diyorlar ama zaten honda bunu suistimal etmeye başladı gibi fiyatlarıyla.
racing mi comet mi diye karar veremediysen yardımcı olayım
eğer şehir içinde ve trafikte çok kalıcaksan cometi tavsiye ederim hem oturuş hemde direksiyon açısından çok daha rahat edersin yok otobanda falan gidip gelicem sürekli diyorsan racing modeli daha uygun olur senin için
hmm super oldu bu bilgi giallorosso, bu açıdan hiç düşünmemiştim aslında benim kriterim hep cep le ilgili oldu; parayı denkleştirip denkleştirememekle yanir: .Ben sürekli sehir içinde kullanacağım motoru; işe gelip giderken. O nedenle herhalde 250 daha iyi olacak . Cepte para kalırsa aksesuara yatırırız napalim :wiinkk:
Bu arada bir ekleme yapayim sarı comet çok güzel duruyo beeee....
arkadaşım bu motorlardan birini düşünüyosan kesinlikle hyosungu aklına getirme hondadan kalıplı ve güçlü olabilir ama kesinlikle honda kadar kalite ve güvence yok ilersinide düşünmek lazımBarış abi senin comet ile birlikte yanyana (ayrınıtılı gözükecek şekilde) fotosu var mı cbf in?Aradaki boyut farkının ne kadar olduğunu merak ediyorum ama yanyana ikisini birden görme fırsatım olmadı şimdiye kadar...Comet elbette daha kalıplı ama aralarındaki oranı görmek açısından istiyorum.Eğer elinde öyle bir foto yoksa bile çekebilme ihtimalin var mı abi?Çok şey istiyoruz senden ama idare et artık
![]()
bence de honda