zaten kaç kişi hotspot yapıyor wifi sini share yapıyor başkalarıyla.. Toplam kullanıcı kesminin %2 si falandır.. bence tartışılıcak o açıdan konu yok çünkü %2 si paylaşıyorsa onunda internet paketi çok çok sağlamdır.. adama hotspot için vericeği 5 lira 10 lira koymaz.. Bizim paketler bize zor yetiyor kaldıki bir de milletle paylaşıcaz..
paylaşmanın tespiti mevcuttyr elbette digital çağda yazılım çağındayız ibr yerden yakalarlar ama bu bir karşılıklı kovalamacadır bunu yaparlar karşı taraf yazılımcılarda ona göre app tasarlar yani operatörün paylaşımı anlamıycağı bir app yapar.. bunla uğraşıcak insanında türkiyede sayısı bence %1 bile etmez.. milletin paketi kendine zor yetiyor..
en son telefonumdaki interneti kimle share ettim diye düşünüyorumda aklıma gelmiyor galiba öyle bir anı hiç yaşamadım..yani çokda önemsenicek bence bir haber değil..
Cebimden tabletime sürekli paylaşım yapıyorum. Aynı şekilde arabaya yüklü spotify dan müzik dinleyebilmek için de yine cebimden arabaya internet paylaştırıyorum. TTnet kullanıyorum. Umarım böyle bir manyaklık yapmazlar. Yoksa ilk işim vodafone'a geçmek olur ailecek.