Çin Seyahat Motor Tavsiyesİ :cherry: Çin'e seyehat mi yoksa çin malı motosiklet mi ?
Bundan 5 yıl önce çin malı motosiklet tavsiye isteyen olsa hemen alına birsürü adam sakın çin malı alma yazardı.
Şimdi öyle değil.Ne demişler koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:05 ----------
Mondial RX3 evo ?
2015 modeli 8 bin tl 2018 modeli 19 bin tl .
Yumurta mı tavuktan çıkar tavuk mu yumurtadan ?
Zamanında bende yanlış başlık açmıştım benle de uğraşmışlardı idare et.Motosiklet tavsiyem yok.Yalnız ben motosiklet alacak olsam 2015 modeli 8 bin tl 2018 model 19 bin tl olan motosikleti almam çünkü.Satıldığı için o kadar arada fark yoktur.
ön yargı farklı bir şey bilmeden yazmak çok farklı. burda bilmeden araştırmadan bir ön yargılı yazı var. altını çiziyim bendede rx3 evo falan yok ama bilgim var motor hakkında .. zaten olmasa yazmam..
bu fiyat farkının nedeni var..
2015 de gelen modeller o seneye özel geldi... 2016 da motor a dan z ye makyaj yedi jant ebatlarına kadar değişdi motorundada bir kaç güncelleme geldi.. 2017 de zaten yollanmadı 2018 de euro4 standartlarında motor abs li elektronik enjeksiyonlu ve bir çok yeni özellikle getirtildi..
haliyle hepsinin fiyatı farklı oldu çünkü hepsi farklı özelliklere donanımlara sahip aynı değil..
saygı duyman yada fikrin değişsin diye yazmadım .. sadece açıkladım fiyatdaki farklılık nedenini o kadar..
çin'e doğru uzun bir yolculuğa çıkacağınızı sandım başlığı okuyunca.
:cherry: valla düzeltme işini beceremedim haklısın. bu arada regal raptora karar verdim. eminim bi çok kişi 'yapma etme yol yakınken dön yazık olur' gibi şeyler söylicek ama arkadaşlar çift silindir 350 cc olması acayip bir şekilde çekiyor beni. malum sitede bir arkadaşımızın motoruyla ilgileniyorum takas filan artık yapıcaz birşeyler. inşallah bir terslik çıkmazsa fikir alışverişi için resimleri yüklerim alınca.
Görünüşüne aldanıp bir dünya para verip rx3 i evo alacağına inazuma al, ömürlük makine. Uzun yolda çok konforlu. Tek silindire göre biraz fazla yakar ama uygun devirde kullanırsan normal yakar
hocam inazuma 14 binden aşağı yok. ayrıca bu iki motorun dışında bir şey düşünseydim inazumaya gelene kadar bi sürü alternatifim var. yine de sağolun.