Ben de evde açık otoparkta (ama otomatik kapısı kapalı ve motor tam bina girişinde 4 adet kameranın görüş açısında), ön ve arka tekerde (öndeki sabit bir yere bağlı) 5 bazen 6 kilitle bırakıyorum. Önde 1 onguard zincir kilit, bir kablo kilit, bir disk kilidi, bazen bir de gidon kilidi(direksiyon kilidi değil bu ayrı bir kilit), arkada ise biri gövdeden geçecek şekilde 2 adet kablo ve zincir kilitle bırakıyorum. Branda her daim kapalı. Komşularım abarttığımı düşünse de ben bu şekilde çok şükür bir sorun yaşamadım, kafam rahat en azından.
Dışarıdayken yanımda her zaman bir kablo bir de alarmlı disk kilidi oluyor. Mümkünse görünür bir yere bırakıyorum, sote yerlere, tenhaya bırakmamaya çalışıyorum. AVM otoparkında bile bir yere sabitliyorum mutlaka. ve o tip yerlerde de otoparkın girişe en yakın yerlerine koymaya çalışıyorum, tenha yerlerine değil. Neyse ki işyerimde de kapısında güvenlik ve bolca kamerası olan kapalı otopark var. Hatta bazı motosikletli çalışanlar motorlarını kışın kullanmayacaksa iş yeri otoparkında bırakıyorlar. Ben ara sıra da olsa kullandığım için bunu yapmadım ama bundan sonra tatillere çıkarken orada bırakacağım.
sahibi için açıp kapaması uzun sürse bile, bence motosikletin üstünde ne kadar çok kilit varsa o kadar caydırıcıdır.