Arkadaş R1le 418 km'ye çıkıp 650 COMET tokatlıyor...Global Motor Forum

Yamaha ile 418 vuran arkadaşı alıp MTT Y2K nın önüne baglayıp son hızı vuracaksın.Ondan sonra 300 km yi geçince her 1 km nin ne kadar önemli oldugunu anLar :)

Vay karizma Janti kardeşim yakıyosun yine...:rendeer:

Abi birde kask falanda takmayacaksın elemana...O rüzgarda kafa göz rüzgarda pelte olacak...İki gram beyni varmış oda kalmayacak...

Olcan sağol 500 beygir bi 400 rahat yapar muhtemelen...Videoda tork için 20.000 falan diyodu...Ama bu motor adamı sağır eder valla...Bana pek güvenli gelmedi...

Bugün Nişantaşında önümden bir gs 500 geçti...100 metreden sesini duydum ..Noluyo lan dedim...sağlam bi makina geliyo ama nedir acaba ambiansı oldum...Baktım bizim gs 500 müş...yuh be...naptın egsozumu çıkardın be kardeşim...o ne sesdi ya...:mrgreen:

abi sapıtmaya başladınn galiba :silent: bu ne yaw topic uçmuş
bos-hoss -gs 500-mt2yk-harley falan amma coştunuz haa :p

kanka hayallerle yaşıyoruz naparsın...Kendimizi darı ambarında sandık bi an...:mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mete abi topic açmış bişeyler yazalım da ayıbolmasın :p hacı ağa bizim eyüp çocuk yuvası topicine de bi uğrasana acayip olaylar cereyan ediyo :mrgreen:

ii bari bende başlayayım.... geçende 50 cc likten sıkıldım dedim ki bi abimden 600 RR alıp kampüste kızlara takılayım :p neyse aldık motoru bornova dan benzin alacam cebimde de 5 ytl var :) gittim 5 ytl lik benzin aldım daldım kampüse. bir gaz açmışım ki millet kim lan bu diyo neyse tam kısların önüne geldim .... anaaa motor stop ediyor lan dedim 5 ytl lik benzinle 2 km gidiyor sie dedim bıraktım kenara 600 RR ı .. bi tel açtım benim 50 cc aşkımı getirdi 600 RR sahibi dedim al motorunu yazıklar olsun 5 ytl ile 2 km anca gidiyor bi daha gözüme gözükmesin dedim :p
nasıl ama ::winkwink ::winkwink ::sapka::

abi bu arkadaşın motoru bile olmayabilir...gerçi hepsini okuyamadım ama cevapların

abi bu arkadaşın motoru bile olmayabilir...gerçi hepsini okuyamadım ama cevapların

yok kanka motoru bile yok...atıyor garip...sen naptın len...çıkardınmı motoru otoparktan...cezalar...ruhsat işlerin noldu...sanada faydamız dokunmadı kusura bakma artık...:pale:

yok estağfurullah sen elinden geleni yaptın abi daha ne yapıcaksın
hallettim o işleri biraz uğraştırdı ama şimdi dolaşıyorum motorla en kısa zamanda inşallah takılırız

iyi hayırlı olsun...Dediğim gibi en kral senin motorundur şimdi gerisi boş...

metehan abi, helal olsun walla.
yapmışın yapacağını:)
walla bayılıyorum sana, süpersin:rendeer:

metehan abi, helal olsun walla.
yapmışın yapacağını:)
walla bayılıyorum sana, süpersin:rendeer:

kanka gençleri uyandırıyoruz...bilinclendiriyoruz...şimdi bir topik açıcam bu 600 hastaları feleğini şaşıracak...fazer cbr 600 f yalan olacak...

bu r1 cinin motoru olmadıgı gibi aklıda yok:mrgreen:

dostum bu tarz tipler hep hayal aleminde yaşarlar...Sadece şimdi eğil asla R1 ide olamaz...Öyle internet cafede atıp tutarlar...Napsın garip...Halbuki comet 650 taş gibi...Düşünülür bir motor..Alternatif olur sağlam markalaa...Ama anlayana anlatıcaksın bunu...

İşte bazıları altındaki motosiklet kadar adam olabiliyor onu elinden alırsan koskocaman bir hiç R 1 almış ama adam olamamış...Kişisel eksikliklerini yetersizliklerini sadece güzelim bir R 1 ile tamamlayabiliyor ama oda yetmemiş hala 1 kişi birey olamamış...Ben inşallah bir CBR 600 yada R 6 sahibi olacağım tecrübem arttıkça ama benim için 50 cc 1000 cc kulanan değil adam olan adamdır insandır motorcu...herkeze tüm gerçek anlamdaki motorculara sevgiler saygılar
Kendi kendimden alıntı yapmanın garipliği içerisindeyim....Bu adamın motoru olduğunu bile hiç sanmıyorum....Ciddiye alıp cevap vermek bile çok buna

Bu R1 ci aklıma bir R6 cıyı getirdi...:wiinkk:

Ledo Abi yine kaygısız mesaj fırtınası ambiansı ...:) Seni okuduça aklıma Hürriyet gazetesinin Tarih yazarı Murat Bardakcı gelir...

Bir olay olur ve Ledo Abi çıkar derki...

"242 yıl öncede sitede buna benzer bişey yaşanmıştı...":queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Aslında her zaman okunacak bir örnek konu....Hani derler ya avcılarla motorcularda yalan bitmez....Sallayın sizde...Atış serbest...

mete_han abi su harley'e karsi ters sekilde o hareketi nie yaptin
lutfen mantikli bi aciklama ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar