Arkadaş R1le 418 km'ye çıkıp 650 COMET tokatlıyor...Global Motor Forum

Ya bu saçma topic duruyormu haala? Buraya mesaj yazacağınıza HIZIR ACIL ILK YARDIM topic'ine birşeyler yazın da boşa gitmesin mesajlarınız...

aha yine hortlamış :) @Turbo_busa arabayla ölçümü o r1 'in 418 anca puhahah:queen:

arkadaslar merhaba harley kullananiniz varmi seagle atesleme modulu taktircam bu konuda yardim gerek ...gercekten ise yariyomu??

Kardeşim 6 ay uzaklaştırma olurmu yahu ağır ceza mahkemesi gibi mt yönetimi kınıyorum gerçekten adam 16.000 küsür mesajıyla açtığı konularla yaptığı faydalı paylaşımlarla ucuza aldırdığı cbf 150 motorlarla on numara bir kardeştir ama mt biraz hassasiyet göstermiyor sanırım sonra bu üyeleri bulamazsınız ....!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mete topicleri hortluyor
panda ayısına yine sevgim kabardı.

hortlamış iyide olmuş sanki =) e bu R1 le 418 km gören arkadaş okadar yıl geçmiş ünlü olamamış mı daha? birimiz haber ajanslarına fax geçelimde tv de görelim elemanı =) bwlkide eleman biraz daha gaz verip geleceğe yolculuk yapmıştır :D

benim kadran manuel olduğu ve 300 de bittiği için ibreyi tur attırdığım zamanlarda kaç km ye çıktığım hakkında net bilgi veremiyorum..ama turdan sonra tekrar 250-260 aralarına geliyor...:queen::queen::queen:
günde bir avuç fındık iyi gelir...tabi yerseniz.....:queen:

birisi mete hanın taşeronluğunu yapii

özledik ayuyu gelsin siteye can gelsin:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar