Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tuono'yu kullanmadım, listemde de yoktu. Çünkü naked görünümlü olsa da muadillerinden çok daha spor bir model, özellikle ergonomisi. Pist ve kıvrımlı yollar için üstün, ancak şehir içi kullanım için tercih eder miydin?Hasmet; en sonunda bana da aldıracaksın sdr. Forumdaki ktm bayi sıkıntıları düşündürse de sdr hala ilk sırada.
Tuono v4 kullandın mı? Sdr gibi safkan naked olmasa da çoğunluğu sehir içi kullanımlar için tam tersi.
Yeni kuyruk şaseli sdr 2020 ye kaldı, önce ki modeller hakkında bir sorum olacak.
14/15/16 renkler dahil tamamen aynı. (16 se model hariç)
17/18/19 renkler hariç makyajlı kasalar aynı, son model de elektronik ek destekler var. Doğru mu?
Burada SDR tek model. 14-15 aynı. 16 da elektronik güncellendi. 17'de genel güncelleme yapıldı, ancak buraya çok geç geldi o model. Sonrasını çok bilmiyorum.
Gelecek model daha çok Euro 5 için güncelleniyor bildiğim kadarıyla. Tirellis olan kuyruk şasesi 690 ve 790 gibi plastik olacak galiba. Ana şase için aluminyuma geçilebilir, muhtemelen yeni egzos sistemi için. Ancak şimdiki şase bayağı iyi.