Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Normalde bu kadar parlamaz, flaş bu kadar çok parlatıyordur. İyi olmuş eline sağlık.

Herkese selam, gece ve alaca karanlıkta görünür olmak için 3M reflektif bant aldım ve uygun olduğunu düşündüğüm yerlere yapıştırdım. Telefonun flaş ışığında süper parlıyor. Ancak şimdi de acaba fazla disko mu oldu diye düşünüyorum :)
[url]https://i.hizliresim.com/j605nn.jpg[/url]

Gayet güzel olmuş hocam. Arkadaşların da dediği gibi flaş vurunca fazla parlar ancak normal araba farı vurunca sadece hafif yansıma yapar ve görünür olursunuz. Işık vurmadığı sürece de parlamayacağından sorun yok yani :)

Valla iyi hatırlattınız, bende ilk fırsatta integramın sağına soluna birkaç reflektörlü şerit çekeyim :cat:

Gayet güzel olmuş hocam. Arkadaşların da dediği gibi flaş vurunca fazla parlar ancak normal araba farı vurunca sadece hafif yansıma yapar ve görünür olursunuz. Işık vurmadığı sürece de parlamayacağından sorun yok yani :)

Valla iyi hatırlattınız, bende ilk fırsatta integramın sağına soluna birkaç reflektörlü şerit çekeyim :cat:

Az ışıkta görünmek önemli diye düşünüyorum. Hava iner inmez reflektörlü yeleğimi de çekiyorum hemen. Hatta aklımda şu bisikletçilerin kaskta kullandıkları kırmızı led lambalardan takmak bile var. Abartı gibi gelebilir ama işe yarar.
Reflektörlü şeritte 3M'den şaşmayın. Fiyatlı ama 1 metresi tüm motosiklete yeter parça parça kullanınca. Fiyatlı dediğim de n11'de metresi 17-18 liraydı galibe. Ben başka marka almıştım önce hiç bir işe yaramıyor.

Herkese iyi bayramlar bugün motosikletin zincir kilidi çaldılar maalesef. Kullandığınız veya önerdiğiniz bir kilit var mı

Selam dostlar. NC750X ve Dominar 400 ile güzel bir gün geçirdik geçen kurban bayramı sonuna doğru. Videosunu anca yayınlayabildim :) Viraj yaptık, Toprak yolda sürdük manzara izledik falan derken çok eğlenceli birşey de çıktı ortaya. Buraya da paylaşmak istedim iyi seyirler dilerim.

Video linki için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Arkadaşlar bir şey sorucağım motoruma taktığım sis farları gayet canlı yanıyordu yaklaşık 7-8 aydır kullanıyorum, ama geçenlerde akü zayıfladı değişme zamanı gelmişti. Akümü değiştirdim ama sis farlarım hala sönük yanıyor sizce sebebi nedir

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
İçinde birden fazla led olan bir modelse bazı ledler yanmıyor olabilir.

Cam kararmış olabilir.

Yine de emin olmak için sise gelen voltajı ölçmek lazım. Belki bir kayıp vardır.

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Her ne kadar "usta/hızlı motorcular" tarafından beğenilmese de, kendine has bir hayran kitlesi olduğunu kabul etmek lazım.

Fazla beygire ihtiyaç duymayan, "az olsun,benim olsun" beslemesi kolay olsun diyenler için, çıktığımız turlarda gruptan geri kalmayan bir motosiklet.

Birer kelimeyle kullanıcı yorumu :)

Bende 2014 model nc700x ile aranıza katıldım ancak fren balatalarım bitmek üzere tavsiye ettiğiniz yada kullanıp memnun kaldıģınız bir marka model varmı organi/sinterli/yarı sinterli hangisi daha iyidir nc lerde

Bende 2014 model nc700x ile aranıza katıldım ancak fren balatalarım bitmek üzere tavsiye ettiğiniz yada kullanıp memnun kaldıģınız bir marka model varmı organi/sinterli/yarı sinterli hangisi daha iyidir nc lerde

hayırlı olsun. yanlış anlama ama hem 2014 hem de 700 olması pek mümkün değil :) 2012-2013'te çıkanlar 700, sonrası 750.

balata olarak ben "brenta" almıştım ucuz diye, fena değil kullanmıştım hatta cbr'mde de kullanıyorum. onun dışında galfer alabilirsin.

daha bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901

Arkaya forza nın balatası ön e de cbr500 ün balatası ( orijinal nissin marka) oluyor ve fiyat çok uygun serviste taktırıyorum ben. Orijinal balatası ile aynı km yapıyor

günaydın ,

sabah işe giderken arıza yaşadım ,

yolda normal sürüş esnasında motor kendini kapattı , yağ ışığı ve motor arıza ışığı yandı. şuan çalışmıyor , motor kendini korumaya aldı sanırım ,
ufukta bir yağ pompası bana görünüyor gibi ....

yetkili servis harici önerebileceğiniz usta var mı ?

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Geçmiş olsun, Maslak Teknisyen Oto Levent Usta olabilir (2. kısımda sorun...)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------

Düzeltiyorum, 1. kısım, 44. sokak, lastikçinin karşısı.

anes honda servisine götürdüm motorumu ; özet ,

- yağ ışığı ve arıza ışığı yanan motoru çalıştırdı , test etti
- yağ pompası yada yağ seviyesiyle ilgisi yok arızanın usta debriyaj setinden şüpheleniyor ,motor kontak açıldığında boşa geçmiyordu,
- debriyaj setini söktü , ( çift debriyaj seti var ) 1-3-5 viteslerini çalıştıran tarafın reenginin karardığını ve değişmesi gerektiğini söyledi ,

fatura :3.500 tl civarında ( büyük ihtimalle yaptırmayacağım )

benim anlamadığım konu:
1- debrıyaj seti bitse bile sürüş halinde neden gücü tamamen keser motor ?

2- motor ilk kapandığında yağ ışığı neden yandı o zaman ? (servis : o takılmıştır öyle yaaa )

3- 35.000 km deki motor nasıl debriyaj seti bitirir ?

gerçekten yetkili servise güvenemiyorum artık!!!! , bu yüzden iyi bir NC serisi ustasına ihtiyacım var ....

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:07 ----------

Geçmiş olsun, Maslak Teknisyen Oto Levent Usta olabilir (2. kısımda sorun...)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------

Düzeltiyorum, 1. kısım, 44. sokak, lastikçinin karşısı.

teşekkürler , sanırım ona gideceğim ....

Herkese iyi bayramlar bugün motosikletin zincir kilidi çaldılar maalesef. Kullandığınız veya önerdiğiniz bir kilit var mı
securage guardian.. 2 mt. 16 mm bakla kalinligi multlock kayar pimli asma kilit grade 80 zincir 640 tl :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:21 ----------

Herkese selam, gece ve alaca karanlıkta görünür olmak için 3M reflektif bant aldım ve uygun olduğunu düşündüğüm yerlere yapıştırdım. Telefonun flaş ışığında süper parlıyor. Ancak şimdi de acaba fazla disko mu oldu diye düşünüyorum :)
[url]https://i.hizliresim.com/j605nn.jpg[/url]

ben de buna benzer birsey yapmak istiyorum ustadim, sadece bant koymak yerine bu sekilde reflektif ya da fosforlu bir boya bulup onunla boyayayim diyorum cantalari.. acaba mumkun mudur.. sizinki de gayet guzel olmus

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar