- Konu Yazar
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar, bir kaç zamandır başlangıç için 150cc'lik motosikletler hakkında araştırma yapıyordum. En son RKS Titanic 150-S de karar kılmıştım lakin bugün Kuba CR1-S'in fiyatını duyana kadar...
Nakitte 5000 TL'e kadar indirim yapılabilir diye tahmin ediyorum, bu miktar RKS Titanic'de 6500 TL idi. Titanic'e ek olarak CR1-S'de arka fren disk.
5000 Liraya daha iyi fiyat/performans gösterebilecek bir motor var mıdır, ek olarak sanırım bu modelin üretimi -2018 son olacak şekilde- durdurulmuş bu herhangi bir sorun teşkil eder mi?
Fiyata o kadar mutlu oldum ki, ehliyetimi almadan motosikleti almak istiyorum. Sizce böyle bir şey yapılır mı :cherry:
Edit : Sanıyorum tam özellikleri şu şekilde;
MOTOR
Hacmi 150.06cc
Motor Tipi 4 Zamanlı
Silindir Tek Silindir
Maksimum Güç 11.4 Hp (8.5 kw) 8000rpm
Yakıt Sistemi Karbüratör
Ateşleme C.D.I. Ateşleme
Soğutma Hava Soğutmalı
GÜÇ AKTARMA
Sürüş Sistemi Kuba Sürüş Sistemi
Ön Fren Disk
Arka Fren Kampana
SÜSPANSİYON
Ön Çift Teleskopik Çatal
Arka Helezonik Yay Çift Amortisör
Ön Lastik 80/90-17
Arka Lastik 110/80-17
BOYUTLAR
Uzunluk 1990 mm.
Yükseklik 1050 mm.
Genişlik 785 mm.
Dingil Mesafesi 1250 mm.
Boş Ağırlık 125 kg.
Kuba Motor ürünlerin teknik özelliklerini ve renklerini haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar.
Nakitte 5000 TL'e kadar indirim yapılabilir diye tahmin ediyorum, bu miktar RKS Titanic'de 6500 TL idi. Titanic'e ek olarak CR1-S'de arka fren disk.
5000 Liraya daha iyi fiyat/performans gösterebilecek bir motor var mıdır, ek olarak sanırım bu modelin üretimi -2018 son olacak şekilde- durdurulmuş bu herhangi bir sorun teşkil eder mi?
Fiyata o kadar mutlu oldum ki, ehliyetimi almadan motosikleti almak istiyorum. Sizce böyle bir şey yapılır mı :cherry:
Edit : Sanıyorum tam özellikleri şu şekilde;
MOTOR
Hacmi 150.06cc
Motor Tipi 4 Zamanlı
Silindir Tek Silindir
Maksimum Güç 11.4 Hp (8.5 kw) 8000rpm
Yakıt Sistemi Karbüratör
Ateşleme C.D.I. Ateşleme
Soğutma Hava Soğutmalı
GÜÇ AKTARMA
Sürüş Sistemi Kuba Sürüş Sistemi
Ön Fren Disk
Arka Fren Kampana
SÜSPANSİYON
Ön Çift Teleskopik Çatal
Arka Helezonik Yay Çift Amortisör
Ön Lastik 80/90-17
Arka Lastik 110/80-17
BOYUTLAR
Uzunluk 1990 mm.
Yükseklik 1050 mm.
Genişlik 785 mm.
Dingil Mesafesi 1250 mm.
Boş Ağırlık 125 kg.
Kuba Motor ürünlerin teknik özelliklerini ve renklerini haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar.