Ağır yaralanmalı kazam ve yaşadıklarım.

Böyle bir doktor vardı, konu hakkında özellikle bilgili.

İzlemesi zor bir video, ama fayadalı.

Büyük geçmiş olsun. Gerçekten zor. Acilen toparlanabilmeniz dileği ile.

O otobüs şoförünün de firmasının da yakasını bırakmayın. Morali hep yüksek tutun, bu işlerde en büyün destek aile ve arkadaşlar ile sizin moralinizdir.

Tekrar tekrar geçmiş olsun, kolunuzun tamamen iyileşmesini dilerim.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Gelmiş geçmiş olsun, uyariniz icin teşekkürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun

Çok büyük geçmiş olsun.Umarım en kısa zamanda iyileşir aramıza geri dönersiniz.

Çok teşekkürler. Ama aranıza sadece motorsiklet kullanamayan ama motor sevdalısı biri olarak kalacagim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:29 ----------

Büyük geçmiş olsun. Gerçekten zor. Acilen toparlanabilmeniz dileği ile.

O otobüs şoförünün de firmasının da yakasını bırakmayın. Morali hep yüksek tutun, bu işlerde en büyün destek aile ve arkadaşlar ile sizin moralinizdir.

Tekrar tekrar geçmiş olsun, kolunuzun tamamen iyileşmesini dilerim.

Çok teşekkürler. Moral konusunda ilk günden beri problem yok. Daha alacak nefesimiz varmış. Şimdilik araba ile devam :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:30 ----------

büyük geçmiş olsun. çok yıpratıcı bir süreç yaşamış olmalısınız.

özel sağlık sigortası ile ilgili yorumunuz çok faydalı oldu. ben açıkçası, özel sigortalar hiçbir şekilde motosiklet kazasını kabul etmiyor biliyordum. kendi sigorta poliçemi araştıracağım.

otobüs şoförü ve otobüs firması nezdinde hakkınızı hukuk yoluyla sonuna kadar aramak konusunda kararlılığınızı takdir ediyorum. doğrusunu yapıyorsunuz. hem firmanın parasal olarak canını yakın ki şoför seçimine gereken özeni göstersinler, hem şerefsiz şoförün canını yakın ki aklı başına gelsin.

şifa ve hukuki süreçte kolaylıklar dilerim. geçmiş olsun, allah başka kaza yaşatmasın.

Çok teşekkürler. İmkanınız var ise tedavi başlangıcında motor kazası oldugunu sigorta firmasına belirtmeyin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:32 ----------

Açık konuşmak gerekir ise otobüs sürücüsünün sergilediği tavır kazadan sonra art niyetten çok kasti adam öldürmeye çalışmış gibi olduğunu düşünüyorum kaza detayları mevcut mu? Herhangi bir kamera kaydı vb? Firma otobüslerinde kamera olurdu sanki ama kayıt altında alınıyor mu bilmiyorum.

Yaşadığınız kaza gerçekten zor sadece fiziksel olarak değil zihinsel olarak da, size ve ailenize geçmiş olsun umarım gördüğünüz tedaviler ile iyice iyileşip kolunuzu sıkıntısız kullanabilirsiniz.

Çok teşekkürler. Evet sonuçta kazadır diyoruz, bilerek yapmadı diyoruz ama en azından gelip yalandan bile olsa bir geçmiş olsun dileklerini iletse emin olun dava vs uğraşmayacaktım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:35 ----------

Doktorunuzun ismini paylaşabilir misiniz?

Doktorun adını özelden mesaj ile size ilettim

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:41 ----------

Eyvah eyvah.. Çok geçmiş olsun hocam... Allah acil şifalar versin

Çok teşekkür ederim. Dikkatli sürün

hayır da şer de ALLAH dan çok geçmiş olsun acil şifalar versin rabbim eşeği sağlam kazığa bağlayıp sonra tevekkül etmek gerekir siz tedbirinizi zaten
almışsınız

hayır da şer de ALLAH dan çok geçmiş olsun acil şifalar versin rabbim eşeği sağlam kazığa bağlayıp sonra tevekkül etmek gerekir siz tedbirinizi zaten
almışsınız

Çok haklısınız ve bunu yaşayarak gördüm. Şu anda evliyim ve eşim ile hastanede bu kaza sayesinde tanıştım. Her şerde bir hayır vardır derler :)

Geçmiş olsun, inşallah her şey gönlünüzce olur. Sağlık durumunuz nasıl? Şimdi daha iyisiniz umarım?

Geçmiş olsun, inşallah her şey gönlünüzce olur. Sağlık durumunuz nasıl? Şimdi daha iyisiniz umarım?

Çok teşekkürler. Şu anda çok daha iyiyim. Dirseğim tam olarak açıp kapayamıyorum. Normal bir insan 130-135 derece açarken benim ki 90-95 derece civarında. Ayrıca Elimdeki son 3 parmağımı neredeyse hiç kullanamıyorum. 2 parmakta boğumlardan tam kıvrılmıyor ama gündelik hayatta yetiyor sayılır. Görsel olarak da kolumda %40 lık bir doku kaybı var. Bunu düzelmesi içinde PRP ve yağ nakli operasyonu geçiricem hem işlevselliği artıracak hem de görsel anlamda biraz daha iyi olacak

Büyük geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemedim. Motosiklete yeni başlayan birisi olarak sizin gibi tecrübelilerin başına gelenleri görünce insan endişe ediyor. İnşallah eski sağlığınıza kavuşursunuz.

geçmiş olsun arkadan nasıl çarptıki nasıl oldu kaza. başka araçların motosiklerleri ezme riskini azaltamıyosun işte motosikleti tehlikeli yapan durum bu. motosikletin kendisi değil.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun hocam. Allah sizi sevdiklerinize bağışlamış, umarım en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
geçmiş olsun, ben de elimden geldiğince yazıyorum, okuyan daha doğrusu yazdıklarımı ne kadar ciddiye alan var bilemiyorum ama bir kişiye bile ulaşıyorsa ne mutlu, ben de burada yazılanları anlamaya algılamaya çalışıyorum, içinden çıkarımlarım oluyor, tıpkı sizin kazanız gibi,tekrar geçmiş olsun biraz uzun bir süreç ama bence başarı ile tamamen atlatacaksınız, tek kemiğinde 8 kırık olan arkadaşım 2 senede neredeyse yüzde yüze yakın bir düzelme yaşadı, cerrahi müdahaleler harici bu işte başta moral, mücadele, fizik tedavi, spor gibi etkilerle iyileşme hızı cidden artıyor. Tekrar geçmiş olsun en kısa sürede keyifli yaşamınıza ister motorlu ister motorsuz dönmeniz dileğiyle.

Büyük geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. Ne denebilir ki... Allah daha beterlerini size ve tüm motosiklet severlere yaşatmasın..
En azından, sorumsuz şoför bir şekilde cezasını alacaktır. Öyle umuyorum.

Motosikleti
Yamaha XT600
Çok çok geçmiş olsun hocam.Ekmeğini eliyle kazanan biri olarak empati yapınca sizdeki yıkımın maddi manevi ne kadar çok olduğunu tahmin edebiliyorum.Ama güçlü biriymişsin zor da olsa atlatmışsın atlatıyorsun Allah beterinden saklasın

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Büyük geçmiş olsun, inşallah bir gün yeniden motosiklete kaldığınız yerden devam edersiniz. O otobüsü süren hayvan çocuğu da size yaşattıklarının 1000 katını kendi yaşar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar