Böyle bir doktor vardı, konu hakkında özellikle bilgili.
İzlemesi zor bir video, ama fayadalı.
İzlemesi zor bir video, ama fayadalı.
Çok büyük geçmiş olsun.Umarım en kısa zamanda iyileşir aramıza geri dönersiniz.
Büyük geçmiş olsun. Gerçekten zor. Acilen toparlanabilmeniz dileği ile.
O otobüs şoförünün de firmasının da yakasını bırakmayın. Morali hep yüksek tutun, bu işlerde en büyün destek aile ve arkadaşlar ile sizin moralinizdir.
Tekrar tekrar geçmiş olsun, kolunuzun tamamen iyileşmesini dilerim.
büyük geçmiş olsun. çok yıpratıcı bir süreç yaşamış olmalısınız.
özel sağlık sigortası ile ilgili yorumunuz çok faydalı oldu. ben açıkçası, özel sigortalar hiçbir şekilde motosiklet kazasını kabul etmiyor biliyordum. kendi sigorta poliçemi araştıracağım.
otobüs şoförü ve otobüs firması nezdinde hakkınızı hukuk yoluyla sonuna kadar aramak konusunda kararlılığınızı takdir ediyorum. doğrusunu yapıyorsunuz. hem firmanın parasal olarak canını yakın ki şoför seçimine gereken özeni göstersinler, hem şerefsiz şoförün canını yakın ki aklı başına gelsin.
şifa ve hukuki süreçte kolaylıklar dilerim. geçmiş olsun, allah başka kaza yaşatmasın.
Açık konuşmak gerekir ise otobüs sürücüsünün sergilediği tavır kazadan sonra art niyetten çok kasti adam öldürmeye çalışmış gibi olduğunu düşünüyorum kaza detayları mevcut mu? Herhangi bir kamera kaydı vb? Firma otobüslerinde kamera olurdu sanki ama kayıt altında alınıyor mu bilmiyorum.
Yaşadığınız kaza gerçekten zor sadece fiziksel olarak değil zihinsel olarak da, size ve ailenize geçmiş olsun umarım gördüğünüz tedaviler ile iyice iyileşip kolunuzu sıkıntısız kullanabilirsiniz.
Doktorunuzun ismini paylaşabilir misiniz?
Eyvah eyvah.. Çok geçmiş olsun hocam... Allah acil şifalar versin
hayır da şer de ALLAH dan çok geçmiş olsun acil şifalar versin rabbim eşeği sağlam kazığa bağlayıp sonra tevekkül etmek gerekir siz tedbirinizi zaten
almışsınız
Geçmiş olsun, inşallah her şey gönlünüzce olur. Sağlık durumunuz nasıl? Şimdi daha iyisiniz umarım?