Ben bu grubu daha hareketli bekliyordum şaşırdım doğrusu, arkadaşlar bundan 2-3 ay önce s1000rr'ımı sattım, şimdi yeni bir motor alma arefesindeyim bu motor ya sıfır bir cbr1000rr (sp değil rengini sevmiyorum) olacak ya da 2. el 2012-2013 s1000rr, ikisi arasında o kadar çok kaldım ki yeni cbr'ı hiç kullanmadım o yüzden de kıyaslama yapamıyorum sorduğum motorcularda da her ikisinide kullanan neredeyse hiç yok o yüzden de ikiye bölünmüş durumdalar "s1000rr kullanan adamı cbr kesmez" diyen de var, "2.el motor alacağına sıfır cbr al o da senin işini fazlasıyla görür" diyende, ben bmw'nin rahatlığına ve sürüş dinamiklerine o kadar çok alıştım ki sıfırda olsa başka bir motor almaya korkuyorum, çok fazla şehiriçi motor kullanan birisi değilim ki gittiğim en kısa mesafa alanya-antalya arası gidiş dönüş 300 km'lik mesafe diğerlerini siz düşünün ve bu sürüşlerin neredeyse hiçbirinde diğer motorlarda yaşadığım yorgunluk hissinin gramını yaşamadım s1000rr'la, yaş itibari ile gençliğimizde ki gibi öyle olur olmadık heryerde agrasif kullanan birisi de değiliz artık, bu durumda bir öneride bulunacak olan var mıdır ? s1000rr'dan sonra cbr'ın konforu ve sürüş dinamikleri beni tatmin edebilir mi acaba ? yeni cbr'ın kronik sorunları var mıdır ? şimdiden teşekkürler...