Direksiyon Sınavı

Herkese merhaba,

Mevcut B ehliyetim var ve A2 motor ehliyeti için 1 ay önce bir kursa yazıldım. Sadece direksiyon sınavına gireceğimi, sınav tarihi belli oluncada eğitim tarihinin belirleneceğini söylediler fakat 1 aydır bir haber gelmedi, bugün ben aradığımda 13-14 Eylül e sınav konulduğunu belirttiler. Başka bir kursu aradım Kasım dedi. Yakın zamanda direksiyon sınavına girecek yada girmiş arkadaşlar var mı? Kurs a güvenemedim bu direksiyon sınavı tarihlerini nereden öğrenebilirim? Herkese teşekkürler.

Dostum ben 2-3 ay önce aldım, istanbulda 2 haftada bir sınav oluyor, yazıldığım gün hafta haftaya sınav var gir istersen dediler ben istemedim, senin kurs sıkıntılı sanırım.

Herkese merhaba,

Mevcut B ehliyetim var ve A2 motor ehliyeti için 1 ay önce bir kursa yazıldım. Sadece direksiyon sınavına gireceğimi, sınav tarihi belli oluncada eğitim tarihinin belirleneceğini söylediler fakat 1 aydır bir haber gelmedi, bugün ben aradığımda 13-14 Eylül e sınav konulduğunu belirttiler. Başka bir kursu aradım Kasım dedi. Yakın zamanda direksiyon sınavına girecek yada girmiş arkadaşlar var mı? Kurs a güvenemedim bu direksiyon sınavı tarihlerini nereden öğrenebilirim? Herkese teşekkürler.

Senin kursta motosiklet ehliyeti alacak kişi sayısı azsa hepinizi bir sınava sokmak için bekletmiş olabilirler.
Ayrıca kalan oranı düşük olsun diye de seni bekletiyor olabilirler. Kalan çok olursa kurs yaptırım görüyor. O yüzden motosiklet sürmeyi bilen, yada a1 ehliyetli bi kaç kişiyi bekliyor olabilirler.

Herkese merhaba,

Sınav günü çok yağışlı olursa o gün motosiklet direksiyon sınavı iptal olabiliyor. MEB yoğunluğa göre sınava girecek adayları belirliyor diye biliyorum. Kurs araya sokabilir tabi.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Kursa yazıldığına göre para da ödemişsindir. Beklemeni tavsiye ederim. Bazı sürücü kursları motosiklet alanında daha eskidir. Tecrübeli bir motosiklet eğitici kadrosu vardır. Bunların motosiklet ehliyet kursiyerleri çok olur. Diğerleri ise az müşteri bulurlar. Bu nedenle seni biraz bekletebilirler. Mesela bugün ve yarın Beşiktaş ilçesinde direksiyon sınavı var.

Arkadaşlar hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Yorumlarınızdan sonra tekrar kursumu aradım, Milli Eğitim’in ilçe ilçe ayrı sınav yaptığını, Sultanbeyli için 13-14 Ekim olduğunu bildirdiler, herkese tekrardan teşekkür ederim, kazasız belasız günler dilerim.

Arkadaşlar hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Yorumlarınızdan sonra tekrar kursumu aradım, Milli Eğitim’in ilçe ilçe ayrı sınav yaptığını, Sultanbeyli için 13-14 Ekim olduğunu bildirdiler, herkese tekrardan teşekkür ederim, kazasız belasız günler dilerim.
Önemli değil bekletmelerinin mutlaka sebebi vardır diye düşündüm doğruymuş. Bu beklemeyi iyi değerlendirirsen sınavı rahatça geçersin. Hazırlığını trafiğe kapalı alanda bolca yap. Başarılar tekerin düz bassın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar