Bende sizin gibi olmak istiyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benimde normal bir avatarim olsun bu garip mankenden kurtulayim artik xmax alayim kendime

Sisme mankenle trafikte ilerlemek istemiyorum gercek kiz arkadasim olsun istiyorum ne yapmam gerekiyor nereden baslamaliyim

Bakislarimdan etkilendiginizi biliyorum

anladığım kadarı ile şu ana kadar olan kısma kadar kendini "özel" olarak niteliyorsun.
seni biricik yapan nedir ?

şu da kalsın ;
"...Çamaşır makinesi, araba, cd player, elektrikli konserve açacağı alın. Sağlığınıza dikkat edin. Kolesterolünüzü düşük tutun ve kendinize diş sigortası yaptırın. İpotekle ev alın. İyi bir ev için çalışın. Arkadaşlarınızı seçin. Hobileriniz için ayrı giysiler ve uyumlu çanta kullanın. Doğru dürüst bir çatısı olan, üç odalı pahalı bir daire kiralayın. D.I.Y’e gidin ve Pazar sabahı orada ne işiniz olduğunu düşünün. Kanepenizde oturun, televizyonun beyninizi yıkamasına izin verin, ruhunuzu o salak yarışmalara satın ve bir şeyler tıkının. Tüm bunları yaptıktan sonra intihar edin. Sırf neslinizi devam ettirebilmek için… Ürettiğiniz o sersem bebelerin ortalığa işemesini izleyin. Geleceğinizi seçin. Hayatı seçin.
..."

Transpotting

Forumdan Uzaklaştırıldı
herşeyi yanlış anlıyorsunuz ben öylemi söyledim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Y6Gbkl.png

Bakışlarım kızların aklını alır kalbini çalar

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
sen bizim gibi olursan kendi kişiliğin yok olmaz mı?

Büyükle başlanmaz diyenleri dinleme. Öncelikli hedefin 70-90 yaş aralığı olsun. Gerekiyorsa bu işin mektebinde git eğitim al.

Sabredersen ve doğru seçimler yaparsan merhumenin ardından xmax yerine goldwing de alabilirsin.

Önce bi sunum hazırla power point te. Orta Vadeli Plan, Uzun Vadeli Plan, bunları bi forumdaşlara aktar. Daha güzel yorumlar gelecektir.

Taş değmesin tekerine. Gazan mübarek olsun..

Büyükle başlanmaz diyenleri dinleme. Öncelikli hedefin 70-90 yaş aralığı olsun. Gerekiyorsa bu işin mektebinde git eğitim al.

Sabredersen ve doğru seçimler yaparsan merhumenin ardından xmax yerine goldwing de alabilirsin.

Önce bi sunum hazırla power point te. Orta Vadeli Plan, Uzun Vadeli Plan, bunları bi forumdaşlara aktar. Daha güzel yorumlar gelecektir.

Taş değmesin tekerine. Gazan mübarek olsun..

bakın burası çok önemli .

siz derken gidip antin kuntin çomar tayfasına katılma.

Gardaş,plastik,latex vb.ürünlere kerkinmeden,hemde psikolojini bozmadan ve anti sosyal aşamaya gelmeden.

1-Kurslara git,yeteneklerine artı katacak deneyimlere yoğunlaş.
2-Guzelce meslegini eline al.
3-Birikim yap(Nişan,dugun)
4-Daha sonra Annenin babanin elini öp ve ben tamamim oldum,varsa bizim aileye denk mutevazi bir gelin adayı goruselim şartlarimiz uyarsa(ki)uyacaktir.
5-Sade bir nikah veya dugunle bitirelim bu işi..

Ayrica esas sorumluluk evlendikten sonra başliyor...bekarken dağın sadece etekleri gorunuyor,daha sonra sana kabaran bulutlari gormeye başliyorsun...

Allah yar ve yardımcın olsun..şimdiden birinci maddeden başla..

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Öncelikle bağlaç olan de leri (başlıktaki kullanım "ben de" şeklinde olacak ) ayrı yazmayı öğrenecen
sonra sana ucuzluktan bir fular bulalım

Forumdan Uzaklaştırıldı

Ben beğendim gayet kaliteli endüstriyel balonlarla yapınca da patlamıyor :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar