- Konu Yazar
Arkadaşlar selamlar,
Aranıza yeni katıldım. Aklımda uzun zamandır motor almak var, şehir içi kısa mesafeli işlerimi(spora gidip gelmek vs.) halletmek için. Henüz ehliyet almadım, yaşım 21. B sınıfı sürücü ehliyetim var ve A2 ehliyetini almayı düşünüyorum. Motor olarak ilk başlarda pcx 125 veya nmax 125 düşünüyordum ancak nakit sıkıntısı ve motorların artan piyasası bu sevdadan vazgeçirdi, bir süreliğine.
Şimdilerde ise aklımda SYM Fiddle 3 var, ancak hakkında yazılmış pek bir şey bulamadım. Sürücü kursu masraflarını hesaba katmayarak şuan motora verebileceğim maksimum 6.000 ₺ bütçem var.
Sonrasında daha yüksek bir motora da geçiş yapabilirim, okula gidip gelmek istiyorum motorla lakin okulum şile'de.
Ne kadar süre scooter ya da 125'lik motor kullanmam-deneyimlemem gerekir? Öncesinde -amatör olarak sayılmayacak derecede- devamlı bisiklet kullanmışlığım var, trafikte vs. bir faydası ya da kolaylığı olur mu bana?
Son olarak ekipman için ne kadar bütçe ayırmalıyım, bu seviyede bir motor için.
Motor ve ekipman tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler.
Aranıza yeni katıldım. Aklımda uzun zamandır motor almak var, şehir içi kısa mesafeli işlerimi(spora gidip gelmek vs.) halletmek için. Henüz ehliyet almadım, yaşım 21. B sınıfı sürücü ehliyetim var ve A2 ehliyetini almayı düşünüyorum. Motor olarak ilk başlarda pcx 125 veya nmax 125 düşünüyordum ancak nakit sıkıntısı ve motorların artan piyasası bu sevdadan vazgeçirdi, bir süreliğine.
Sonrasında daha yüksek bir motora da geçiş yapabilirim, okula gidip gelmek istiyorum motorla lakin okulum şile'de.
Son olarak ekipman için ne kadar bütçe ayırmalıyım, bu seviyede bir motor için.
Motor ve ekipman tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler.