A2 İçin ucuz yolu motosiklet

Sayın abilerim geçen sene A1 ehliyetini aldım ve Mondial 100 uag ile başlamak istedim ve motoru aldım simdik 18 yaşıma gireceğim ve artık 250 CC bir motor istiyorum (veya 200) ama son gelen zamlar cidden can acitiyor.Boyum 1.93 Kilom 95 ve 10-12 bin TL civarı motor bulamıyorum kendime chopper için lifana baktım ama çin malı istemiyorum yedek parça ucuz olursa iyi olur sonuçta öğrenci adamız scooter boyumdan dolayı rahat olmuyor sizin düşünceleriniz neler Teşekkür ederim

Bilemedimki boyununda maşallahı varmış. Sanki ikinci el bir pulsar alsan işini görecek gibi. Gönül isterdiki cbr 250 diyeyim ama hayatını çıkardılar artık hepsinin.

Sayın abilerim geçen sene A1 ehliyetini aldım ve Mondial 100 uag ile başlamak istedim ve motoru aldım simdik 18 yaşıma gireceğim ve artık 250 CC bir motor istiyorum (veya 200) ama son gelen zamlar cidden can acitiyor.Boyum 1.93 Kilom 95 ve 10-12 bin TL civarı motor bulamıyorum kendime chopper için lifana baktım ama çin malı istemiyorum yedek parça ucuz olursa iyi olur sonuçta öğrenci adamız scooter boyumdan dolayı rahat olmuyor sizin düşünceleriniz neler Teşekkür ederim

Hevesinizi kırmak istemem ancak A2 için 18 yaşınıza değil 19 yaşınıza girmeniz, yani 18' i bitirip 19' dan gün almanız gerekiyor.

Biraz tecrübene güveniyorsun CBF 500 olur sana.

Motosikleti
Honda CBF 250
Tourıng için pulsar ns 200 uyar sana ... küçük bi motor değil... Japona paran yetmeyeceği için hyosung a bak derim.. gv 250... Bi tur attım sadece iyi gidiyor alet ... ama ne sorun çıkarır yedek parça falan bilmiyorum tabii.. yada aea nın tanıttığı daelim daystar 250 bak.. ama ydek parçası pahalı o makinenin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar