Abonelik işleri tamamdır :cat: Akıl verenlere şaşıyorum. He ... her moku siz biliyonuz bi babası bilmiyo
Abonelik işleri tamamdır :cat: Akıl verenlere şaşıyorum. He ... her moku siz biliyonuz bi babası bilmiyo
Her bir kişi eklenince sevincini görseniz inanın benim gibi yaparsınız eminim. Yaş 40 oldumu hayyatta ki en büyük amacın sadece onların gülümsemesini sağlamak oluyor. Bunlarıda sizin sayenizde oluyor sonsuz teşekkürler.:cat:konuyu açan arkadaş abone olur musunuz demiş forum ahalisi yine yoğurdun faydalarından yutubun zararlarından girip çıkmış. aklı başında adam sizin düşündüklerinizi düşünemiyor mu sizce?
Abone oldum.Her bir kişi eklenince sevincini görseniz inanın benim gibi yaparsınız eminim. Yaş 40 oldumu hayyatta ki en büyük amacın sadece onların gülümsemesini sağlamak oluyor. Bunlarıda sizin sayenizde oluyor sonsuz teşekkürler.:cat:
Arkadaşlar farkındamısınız bilmiyorum ama artık sokaklar parklar bizim çocukluğumuzdaki gibi değil çocuğu dışarıya çıkarıyorum mahallede yaşıtı birçok çocuk olmasına rağmen kimse çocuğunu dışarı çıkartmıyor. Arkadaşsız çocuklar...
çocuğu ben dışarı çıkartsamda arkadaşı olmadığı için mecburen geri pc ye oturuyor. Evde aktivite yapıyoruz ama belli bir süre sonra ondanda hem ben hem o sıkılıyor. Mecbur kalıyorum zaten izleseniz kendi kendine annesiyle şarkı söylüyor tüm eğlencesi bu
Şimdi bende inanın hem sağlıkçıyım hem üniversite mezunuyum yani herkesten de iyi biliyorum bilgisayar zararlarını ama mecbur kalıyorsun çocuğu olmayan arkadaşlara kolay böyle konuşması ama olanlar için onun mutluluğu için herşeyi yapmaya çalışıyorsun.
Bende ki böyle bir babalık işte....
Abone olmasanızda iyi dilekleiniz için hepinize teşekkürler. iyi bayramlar...
Vay be, 7 yaşındaki çocuk bu işlerle uğraşıyor siz de yardım istiyorsunuz. Yorum yapamıyorum.
Arkadaşım okuduğunuzu anlamıyormusunuz benim yaptırıyorum sanıyorsun ya da yaptığında onu cokmu pohpohladigimi.
Çocuk yapıyor bir kişi izlese mutlu oluyor bende onu burda paylaşmak istedim.
Ne kadarda toplumsal mesajlara kamu spotuna ihtiyacımız varmış. Allah razı olsun
Mrb hocam
Abone oldum ve videoları beğendim.
Afyonda iseniz görüşelim.
Neden yanlış olduğunu baya yazan olmuş. Yinede sevinsin diye abone olup beğendim videoları. 7 yaşında çocuğun yardımsız bunları yapabilmesi güzel aslında. Yetenek var ama doğru kullanılması lazım.
Eyvallah kardeşim Afyon merkezdeyim harbiş te.Görüşmek isterim tabiki arkadaşım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------
Dostum sen ayrıca ekolümsün tüm yazılarını takip ederim. Nerede yaşadığını ne iş yaptığını nasıl motorları topladığını çook iyi biliyorumbirgün yüzyüze görüşüp çay ısmarlamak isterdim size.