Mondial Mondial Rx3 Enduro Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hayır hocam ilk pulsar ns 150 aldım sonra chopper mct 250 aldım sonra mondial rx3i evo aldım Normalde Gs 650 alacaktım maalesef ki Mersin’de 600 cc üzeri ehliyet veren firma olmadığı için mondial rx3i Tercih ettim başlangıç olarak tavsiye edilir mi etmem çok ağır bir motor ufak bir denge kuramadın mı üstüne yığılır bugün ayağım burkuldu marketin önündeyken motoru tutamadım mesela düşmesini hafif engelledim sadece ve çok atik bir motor geldi chopperdan sonra ama 150 bile yerine göre olmayabilir tabi birazda cesaret işi bir abimiz direk 1200 Gs ile başladı motora :) ama mantıklı olmak gerekirse kaporta biziz motoru al motor hoş lakin 1-2 hafta varda çevrende ufak motor süren arkadaşın rica et kullan manevra kabiliyeti kazan düz yolda sorun yok bastın mı gidiyor ekipmansız asla yola çıkma nasıl alışırsan öyle gidecek çünkü ben ekipöansız sürmeye başladım br kaza yapınca dirseğim bacağım mosmor olunca ekipmanın değerini anladım. Alacaksanız dikkatli sürün trafikte sizi görmeyen motoru saymayan çok olacaktır.

Motosikleti
Honda CRF 250 Rally
Bir aksilik olmazsa kendi motorumu almadan önce arkadaşımın Yamaha YBR 125'inde öğrenmeye başlayacağım.Sanırım kendi motorumu alınca (yıl sonunda) alışma sürecim fazla uzamaz. :)

uzun yolda hep 2 çizgi asla 3 e çıkmıyor şehir içi 2 3 arası geziyor 15 50 yağ kullanıyorum

Uzun yolda test edemedim hayırlısıyla Alanya yolunda bu bayramda test edeceğim hiç gitmedim ne arabayla ne motorla Alanya yoluna bakalım ilk kez gideceğim herkes çok keskin viraj olduğunu 1 saate zor çıkarsın diyorlar hızın 25-30 geçemez diyorlar bakalım nasıl olacak

Uzun yolda test edemedim hayırlısıyla Alanya yolunda bu bayramda test edeceğim hiç gitmedim ne arabayla ne motorla Alanya yoluna bakalım ilk kez gideceğim herkes çok keskin viraj olduğunu 1 saate zor çıkarsın diyorlar hızın 25-30 geçemez diyorlar bakalım nasıl olacak

bende ayın 17 sinde izmire gidicem 570 km :) bakalım neler olacak

Motosikleti
Honda CRF 250 Rally
Mondial sitesinde motor fiyatlarını kaldırmış.Sanırım güncellenecek.
2018 model RX3i Evo en sona 19.290 TL'ydi.

bende ayın 17 sinde izmire gidicem 570 km :) bakalım neler olacak

Tahmini uzun yolda bir depo bizi 300 km yol yaptırır mı ? Yanımıza yedek benzin alsak mı ki 🤔 ya da yağ felan 1 hafta oldu yağı suyu balatası değişti zinciri her hafta yaplıyorum ama far konusu gece bize nasıl olur bilmiyorum uzun yolda aydınlatır mı

Tahmini uzun yolda bir depo bizi 300 km yol yaptırır mı ? Yanımıza yedek benzin alsak mı ki ya da yağ felan 1 hafta oldu yağı suyu balatası değişti zinciri her hafta yaplıyorum ama far konusu gece bize nasıl olur bilmiyorum uzun yolda aydınlatır mı

uzun aydınlatıyor benzin işini ben hala çözemedim gitti ben 1.5 lt antifrizli su 0.5 lt yağ aldım

Ne taraftan gideceksin Alanya ya ki viraj o kadar bolmuş?

Arkadaşlar rx3i de yanınıza antifrizli su almanıza hiç gerek yok. Bu aletin en son sorun çıkaracağı yerdir hararet sistemi. Ben bu güne kadar hararet
yapan bir evo hiç duymadım , hiç görmedim , hiç bilmiyorum. Duyan ,gören , bilen var ise bizlere de haber versin. Sevgiler.

Arkadaşlar rx3i de yanınıza antifrizli su almanıza hiç gerek yok. Bu aletin en son sorun çıkaracağı yerdir hararet sistemi. Ben bu güne kadar hararet
yapan bir evo hiç duymadım , hiç görmedim , hiç bilmiyorum. Duyan ,gören , bilen var ise bizlere de haber versin. Sevgiler.

vallaha benim ki 2 kez yaptı fan müşürü bozukmuş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar