Hayır hocam ilk pulsar ns 150 aldım sonra chopper mct 250 aldım sonra mondial rx3i evo aldım Normalde Gs 650 alacaktım maalesef ki Mersinde 600 cc üzeri ehliyet veren firma olmadığı için mondial rx3i Tercih ettim başlangıç olarak tavsiye edilir mi etmem çok ağır bir motor ufak bir denge kuramadın mı üstüne yığılır bugün ayağım burkuldu marketin önündeyken motoru tutamadım mesela düşmesini hafif engelledim sadece ve çok atik bir motor geldi chopperdan sonra ama 150 bile yerine göre olmayabilir tabi birazda cesaret işi bir abimiz direk 1200 Gs ile başladı motora
ama mantıklı olmak gerekirse kaporta biziz motoru al motor hoş lakin 1-2 hafta varda çevrende ufak motor süren arkadaşın rica et kullan manevra kabiliyeti kazan düz yolda sorun yok bastın mı gidiyor ekipmansız asla yola çıkma nasıl alışırsan öyle gidecek çünkü ben ekipöansız sürmeye başladım br kaza yapınca dirseğim bacağım mosmor olunca ekipmanın değerini anladım. Alacaksanız dikkatli sürün trafikte sizi görmeyen motoru saymayan çok olacaktır.