- Konu Yazar
Öncelikle herkese hayırlı geceler. Bu akşam arkadaşla motosikletlerle gezelim dedik. Onun motosikleti de geçici olarak bizim garajda olduğu için ben kendi motorumla onu alıp bizim garaja getirip sonra gezecektik. Neyse yola çıktım onu almak için ama motosiklette bir tuhaflık vardı. Sanki arkası hafif hafif bırakıyordu dönüşlerde bir garipti motor. Ben dedim galiba uzun süre(1-2 hafta) sürmeyince acemilik oldu ondan oluyor.
Neyse arkadaşın yanına vardım o arkama bindi sonra tam yola çıktık 1-2 metre gitmeden kontrolü kaybettim. Arka bildiğiniz sağa sola çekmeye başladı. Durdum bir baktım lastik inmiş. Yaklaşık 5-6 km kadar o inik lastikle eve kadar ittik motoru. Eve gelince pompa ile şişirdik 1-2 tur attım motorla, lastikte bir sorun yok gibi görünüyor.
Şimdi sizlere sormak istediğim bir kaç soru var.
1)Daha önce bıraktığımda bir şeyi olmayan motorun neden böyle lastiği birden iner?
2)Eğer sorun lastik değilse başka sebepten dolayıysa sizce bu lastik kullanılır mı? Yani sonuçta 5-6 km inik lastikle ittim motoru.
Yorumunuzu bekliyorum. Bu arada lastiklerim Michelin Pilot Street.
Neyse arkadaşın yanına vardım o arkama bindi sonra tam yola çıktık 1-2 metre gitmeden kontrolü kaybettim. Arka bildiğiniz sağa sola çekmeye başladı. Durdum bir baktım lastik inmiş. Yaklaşık 5-6 km kadar o inik lastikle eve kadar ittik motoru. Eve gelince pompa ile şişirdik 1-2 tur attım motorla, lastikte bir sorun yok gibi görünüyor.
Şimdi sizlere sormak istediğim bir kaç soru var.
1)Daha önce bıraktığımda bir şeyi olmayan motorun neden böyle lastiği birden iner?
2)Eğer sorun lastik değilse başka sebepten dolayıysa sizce bu lastik kullanılır mı? Yani sonuçta 5-6 km inik lastikle ittim motoru.
Yorumunuzu bekliyorum. Bu arada lastiklerim Michelin Pilot Street.