Bilgiler için teşekkürler şuan için alıştım diyebilirim o yüzden kurcalamak istemiyorum yeni sezona inş keyifli sürüşler herkeze 
iyi kişilerce kullanılmış, bakımları yapılmış bir fz6-fz6 fazer-s2 hangi modeli olursa olsun sana rutin bakımlar haricinde hiçbir arıza çıkarmaz. 5-6 bin kmde yağ bakımı, 10 binde hava filtresi, 20 binde buji, 45-50 binde bir egsantrik zinciri, 40-50 binde bir debriyaj masrafın olur. başka da bir arıza çıkarmaz. 1989 yılından fzr600 thunderbird'den bu yana küçük değişiklikler haricinde aynı bloğu kullanıyor. bozulmaz, kırılmaz bir mekaniği vardır. ben yaklaşık 6 senedir kullanıyorum 1 kuruş masraf açmadı daha.
iyi kişilerce kullanılmış, bakımları yapılmış bir fz6-fz6 fazer-s2 hangi modeli olursa olsun sana rutin bakımlar haricinde hiçbir arıza çıkarmaz. 5-6 bin kmde yağ bakımı, 10 binde hava filtresi, 20 binde buji, 45-50 binde bir egsantrik zinciri, 40-50 binde bir debriyaj masrafın olur. başka da bir arıza çıkarmaz. 1989 yılından fzr600 thunderbird'den bu yana küçük değişiklikler haricinde aynı bloğu kullanıyor. bozulmaz, kırılmaz bir mekaniği vardır. ben yaklaşık 6 senedir kullanıyorum 1 kuruş masraf açmadı daha.
s2 modeli diğer düz modellerinden dahamı iyi

fz6 fazer ile tek başıma bayram öncesi pazar günü çıkış ile 7 günde 4300 km yol katettim.
2 sorun yaşadım.
birincisi sanırım arka amörtisörüm patlak iki kişi bindik çantam doluydu üstünede çadır vs bişeyler bağladık biraz öyle kullamdık sonra tek giderken fark ettim, arka hugger sağ tarafı çıkmış ve üstte vidaya takılmış ve sol tarafda lastige sürtmüş pek önemli değil ama amörtisörüm patlak.
2 cisi ise 3900 km sonun da karabükden çıktım gerede den otobana baglandıgım anca motor stop etti.
hemen aklıma switch geldi söktüm baktım kablonun biri dibinden kopmuş direk bağlafım yola devam.
geziyi yakında paylaşırım
[url]https://i.hizliresim.com/9N3R1k.png[/url]
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-fz6n-hatasiz-569459916/detay
Merhabalar, ilandaki motosiklet s2 versiyon mu acaba? Bilgili arkadaşlardan incelemelerini rica ediyorum. S2 lerde fren kaliperlerinde 4 piston var sanırım fren performansı açısından s2 almayı düşünüyoruz ama emin olamadık.
S1 VERSİYONU.
saolasın fazil tamire verdim yarın alacagım.
Arkadaşlar motorumdaki akrapovic eksozları satıyorum.
Montaj dahil fiyatı 2000 tl dir.
istanbul dışı isteyen olursa kargolarım.
Kelepçeleri ara borusu akrapovic yayı ile tam takımdır.İşlem yoktur susturucusuda yoktur.