Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dün anlaştığım motosiklette hasar kaydı çıkınca buna yöneldim
yorumlarınız nedir arkadaşlar
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...asar-kayitsiz-vfr800-vtec-abs-579501252/detay
Açıklamada da belirttiği gibi kısa süre önce galerideydi. Onun dışında bilgim yok. Plakalığı değiştirmiş. Eğer çanta alıp takmak istersen, plakalığa ihtiyaç var. (sahibinden.com'deki plakalığı eklemiştim, ilana tekrar baktım, bizimkiler için değilmiş, bir yerden bulmak lazım eğer yoksa) Bir de Two bros'lardan biri dummy diye tabir edilen, görüntüyü tamamlamak için koyulmuş tüptür. Onun çevirme kitleri vardı o zamanlarda. Teki çalışmıyor olabilir. Sorun olan birşey değil de görürsen şaşırma diye yazdım sadece.
Bordo renk yan çantaları takip ediyordum, satıldı sanırım geçenlerde. Hemen öncesinde İzmir'deki 25.000km'deki koyu gri Vfr kayboldu. Herhalde o almıştır
Yine de yolladığın linkteki Vfr'a da bak istersen. Bu arada Honda yetkili serviste ekspertiz liste fiyatı 400 TL. Bana yanlış bilgi bile vermişlerdi. Esengül'de bakımdayken düzelttiler yanlışları. Eğer düşünürsen böyle bir maliyet çıkacaktır ya da ustan varsa maliyet değişecektir. Eğer Honda Esengül'den Ali Usta veya Ahmet Usta bakacaksa o ayrı. Sabrın varsa biraz daha bekle diyeceğim ama...
Son düzenleme: