Marş normal basıpta mi çalışmıyor yoksa hiç basmıyor muMotosiklet mars almiyor aku saglam bujiye elektrik gitmiyor sorun denge sensoruylede alakali degil ne olabilir
Ateşleme bobininde olabilir mi
Marş normal basıpta mi çalışmıyor yoksa hiç basmıyor muMotosiklet mars almiyor aku saglam bujiye elektrik gitmiyor sorun denge sensoruylede alakali degil ne olabilir
Selamlar arkadaşlar.. Güzel bir buluşmamayarlayalım mı? İstanbul VFR800 olarak.. Ayrıca Şağıda linkini berdiğim ilanı tanıyan var mı?
Leo Egzoz-BOYASIZ-Servis bakımlı İlan No: 534365418 https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-egzoz-boyasiz-servis-bakimli-534365418/detay
Herkese merhaba,2018 içinde bi vfr 800 almayı düşünüyorum. Temizleri kaç liradan başlar? Periyodik bakımları ne kadar tutar? Elim anahtar tutuyor çoğu işini kendim yapabilirim bu arada. 2006 modellere bakıyorum alırken en çok nelere dikkat etmem gerekir. Siz vfr kullanıcıları olarak neler söylersiniz yorumlarınızı bekliyorum.3-4 ay geçmiş olsa bile cevap verebilirsiniz çünkü tam anlamıyla motosikleti araştırmadan almayacağım.
Herkese merhaba,2018 içinde bi vfr 800 almayı düşünüyorum. Temizleri kaç liradan başlar? Periyodik bakımları ne kadar tutar? Elim anahtar tutuyor çoğu işini kendim yapabilirim bu arada. 2006 modellere bakıyorum alırken en çok nelere dikkat etmem gerekir. Siz vfr kullanıcıları olarak neler söylersiniz yorumlarınızı bekliyorum.3-4 ay geçmiş olsa bile cevap verebilirsiniz çünkü tam anlamıyla motosikleti araştırmadan almayacağım.
Teşekkürler yazdıklarınız için. İlgili siteye bakıyorum toplasan 4-5 tane temiz vfr var gibi görünüyor. Eksantriğe mutlaka dikkat ederim. Gidon Rulmanı 700 mü . Benim elimden çoğu işi gelir subap ayarına kadar,gidon rulmanı da değiştiririm problem yok atölyem var çok şükür.
Neredeyse 1 yıldır kamerayı kullanmıyordum. Bir bakayım dedim ne alemde...
Kısa bir tur yapıp kaydettim. Kamera SJCAM 4000
[YT]ZD0dM-fJgUo[/YT]
Müzik olmadan daha keyif verirdi izlemesi :mrgreen:
Arkadaşlar merhaba, az önce üye oldum siteye. Adım Münir. 2010 senesinden beri içimde olan fakat türlü sebeplerle almaya niyetlenip alamadığım ve zaman zaman da almadığım vfr 800'ümü almış bulunuyorum. Senelerce yatmış bir motosiklet olduğu için tüm sıvıları değişecek. Kapalı otoparkta yatmış olmanın verdiği biraz tahribat oluyor haliyle. Yanısıra, ufak tefek korozyon ve kozmetik dokunuşlar yapılacak. Senelerce Kawasaki kullandığım için son derece yabancıyım bu motosiklete. Vfr konusunda Esengül'e gitmemi tavsiye eder misiniz? Vfr konusunda tecrübeli olduğu için belki doğru noktaları kontrol edip müdahale eder diye düşündüm. Motor yağı konusunda visikozite konusunda almış olduğum vfr'ın kaydında Ali Usta, 0-30 kullanmış. Kitapçığında ise 0-40 yazıyor bildiğiniz üzere. Normalden soğuk bir ülkede olmadığımıza göre neden böyle karar vermiş acaba? Sizce neden olabilir? Sıralı 4 motor yapısındaki japon motosikletlerimde de Motul 7100 0-40w kullanımıştım genellikle...
Öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileği ile. İstanbulda olmadığından servis konusunda birşey diyemeyeceğim.
Yağ konusuna gelince ; kitapçıkta bulunduğunuz yerin iklim koşullarına göre kullanmanız gereken vizkozite çizelgesi mevcut. Ben adana da yaşadığım için 10/40 ve 10/50 tercih ediyorum. 10/50 yazın kullanıyorum
Çok teşekkür ederim, Adana için dediğiniz gibi hakkaten. Muhtemelen 0-40 koyulmasını isteyeceğim. Yaşadığım bölge ve gezeceğim noktalar için optimum bir viskozite aralığı diye düşünüyorum.