Benim serviste fix 90₺ işçilik alıyor. Maalesef yapacak bişey yok.
uzun bir müddet aradan sonra herkese merhabalar. Okul iş birarada bu sene foruma pek giremedim. Malum seneye büyük asya turu planım var domdomla. Şimdiden ufaktan hazırlıklara başladım. 3lü çanta seti taktıran arkadaşlaır demirini nerden temin etti, ve en sağlam önereceğiniz hangisi olurdu? Bir de fiyatları ne kadar?
Durum güncellemesi. Stock Dominar 5,18lt/100km yakıyor. %80 sıkıştırma ile. %100 sıkıştırsan 5,50lt/100km Peri görecek. Ortalama 290-300km yol yaptım.
Bencede haklısın 6 vites bu motora yetmiyor.Esasen sıkıştırmadan 40 dişli ile 3,7lt/100km lere inebiliyorsun. Lakin stok hali sıkıntı. Stock dişliyi kullanıncada insan 7.vitesi arıyor. Bana göre bu motorun şanzımanını tekrardan yapmaları gerekiyor.
Aga en güzeli CBF500'de temizi kalmadı. Temiz birt tane CBF500 bulacaksın sonra tadına varacaksın herşeyin. Yormayan motor alacağım Dominar'dan sonra.
Sayfa sayfa yazdım ben nelerin ne olduğunu. Senin sormak istediğin spesifik bişey varsa onu cevaplayayım. 300km neredeyse hiç inmedim yol gittim. Tur camsız vs. Havada çok rüzgar vardı dönerkende. 3saat sonunda oturmak işkence oluyor. Gerçekten motordan indiğimde 2defa benzin almak için indim. Birde otoparka parkederken. Elim ayağım halen titriyordu. Bana göre Pulsar 200 NS daha başarılı ve daha az titriyordu. Bende 2016sı vardı. Lakin 40t arka dişli ile kullandığımda daha rahattı makine. Buna mukabil torku dramatik şekilde düşürüyordu. Yavaş gitmem gereken yerde motor 1.viteste bağırmak zorunda kalıyordu.
Yorgunluktan kastımı soruyorsan, titremeyen ve son hızına çıkarken aheste aheste takılmayan bir motor benim için yormayan bir motor.