Sevindim şahsen hep bizimi öpücekler.

Faturada parca 8 iscilik 56 total 64 yaziyordu ama isi bir saatlik is kapsamina almislar saat ücreti 56 euroymus. Ayrica sonunda mantikli düsünen biri ölüler zannediyor ki diriler hergün helva yiyor bizim tr dekilerde öyle zannediyor ipe sapa 64 euro versen degil 3, 5 binde alsan ay sonunu cikaramazsin ki bende ögrenciyim yaniyurtdışında işçilik pahalı...fakat burada doğru dürüst bir çalışma enerjisi mevcut değil. Acaba diyorum 2 dakikalık bir iş bile olsa bir saatlik işçilik süresini alt sınırdan baz alarak mı değerlendirdiler ve saatlik ücret yazdılar? verdikleri makbuzda bunlar açık açık yazar diye düşünüyorum. Örneğin ABD'de böyle çalışılıyor ama yine de ABD'de mesela Atlanta'nın downtown bölgesinde ufak tefek işlere para bile almayanlar olabiliyor. Eşimin jeep'inin cam siperliği kırıktı ve değiştirmeye götürmüştüm sadece parça parası almıştılar. Ne bileyim 64 euro ağır bir para...
yurtdışında işçilik pahalı...fakat burada doğru dürüst bir çalışma enerjisi mevcut değil. Acaba diyorum 2 dakikalık bir iş bile olsa bir saatlik işçilik süresini alt sınırdan baz alarak mı değerlendirdiler ve saatlik ücret yazdılar? verdikleri makbuzda bunlar açık açık yazar diye düşünüyorum. Örneğin ABD'de böyle çalışılıyor ama yine de ABD'de mesela Atlanta'nın downtown bölgesinde ufak tefek işlere para bile almayanlar olabiliyor. Eşimin jeep'inin cam siperliği kırıktı ve değiştirmeye götürmüştüm sadece parça parası almıştılar. Ne bileyim 64 euro ağır bir para...
hocam 10 bin bakım demiş mesela muhtemelen onun işçiliğide aşağı yukarı aynı fiyat olucak parça veya yağ parasını üstüne ekliycekler arayıp sorsun bi 10 bin bakım için ne kadar işçilik parası alıcaklarını servisler bunu söylüyor zaten tahminim aynı işçilik parası alınıcaktır o bu 10 bin bakım 500 euro işçlilik diycek halleri yok diye tahmin ediyorum
Faturada parca 8 iscilik 56 total 64 yaziyordu ama isi bir saatlik is kapsamina almislar saat ücreti 56 euroymus. Ayrica sonunda mantikli düsünen biri ölüler zannediyor ki diriler hergün helva yiyor bizim tr dekilerde öyle zannediyor ipe sapa 64 euro versen degil 3, 5 binde alsan ay sonunu cikaramazsin ki bende ögrenciyim yani
hocam 10 bin bakım demiş mesela muhtemelen onun işçiliğide aşağı yukarı aynı fiyat olucak parça veya yağ parasını üstüne ekliycekler arayıp sorsun bi 10 bin bakım için ne kadar işçilik parası alıcaklarını servisler bunu söylüyor zaten tahminim aynı işçilik parası alınıcaktır o bu 10 bin bakım 500 euro işçlilik diycek halleri yok diye tahmin ediyorum
Öğrenciyim diye amma ağladın ha, altında G310R var Almanya'da yaşıyorsun orda işciliğe saat hesabı para alındığını bilmen lazım. Buradakiler napsın elin çinli motoruna bile zor zar benzin parası yetiştirmeye çalışıyorlar. Burda 20TL olan şey Avrupada 20Eur bundan normal bir şey yok, ancak sözkonusu BMW olunca burda da fiyatlar EUR, bir vidaya 8Euro+kdv istediklerini biliyorum.
Mesleğiniz varsa iyi para kazanıyosunuz, Türkiye de pek para etmeyen şoförlük bile 3000euro getiri sağlıyor.Kuzenim,cnc freze ustası,kılçıksız 3500 euro alıyor.Oturdugu ev kira 600euro.eşide laborant 3000euro da o alıyor.
Velhasıl,kral gibi yaşiyor..
Yani almanya da en düşük maaş bizim paramızla en düşük 5bin liraya denk geliyor heAlmanyada asgari ücret ne kadar ?
Herkes isyan etmis ama birincisi ben ögrenciyim 3-5 bin euro maaslar almiyorum ikincisi ben zaten Almanyaya birsey demedim ögrenci halimle bmw var kit kanaat da olsa geciniyorum ay sonunu zor getiriyorum.
Motora takılacak parçayı muşterisine aldiran usta gördü bu gözler.
´´Arkadaşim bir koşu parçacidan balatani al gel hemen takalim´´
Ilave olarak,ustaya diafondan çay söyleyip üstune birde sigara tutmak var..
Nerde hoş bir hanımdan kahve servisi,nerede nezih ortam..
Elde mevcut olan,apuş arasi kokan,on lafın dokuzunda bir yerlere koyan bir tamirhane ortamı..