[Osmaniye - MT]

oh maaşallah kardeş geziyonuz tozuyonuzda bari ballandıra ballandıra anlatmayın yav.

ressam sen ne yapmıssın kafayı cekınce ya cıks33 anlattıda moto yunusla olduk gulmekten hele badmad la olan tel muhabbetın yokmu arkadas sen neymıssın ya özledık senınle emreyı arayı sogutmayın gorusmek uzere:salut:

hu huuuu kimse yokmu yawww... incii sen nerdesin sen yaz bariiii.sende unutursan bizi herkes unutur bak

Hayırlı Olsun Arkadaşlar bizim de evimiz var OSMANİYE'de tren yolunun aşağısında sarı evlere varmadan solda hah işte orada evet yaw doğru bildin beah ben de hemşeri sayılırım herhalde babam OSMANİYE'de çalışşıyorda

Saygılar . . .

::gleam:: ׺°”˜`”°º× ◊º°‘¨ вєη ѕєηι çöℓ∂є ѕυ σяuçтα ιѕє єкмєк gιвι вєкℓє∂ιм αмα ѕєη ηє уαρтıη ¨‘°º◊ ׺°”˜`”°º× ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ ::gleam::

urfadan

ben urfadan sürekli gecerim osmaniyeden

ben urfadan sürekli gecerim osmaniyeden keeway superlıght ile

Son düzenleme:
hayırlı olsun abi mt'niz biraz geç farkettim ama olsun:)
olsun kardeş... tesekkür ederiz.kozan gezisine gelemedin gelsen görüşür tanışırdık nheyse baska zamana artık kendine iyi bak

Hayırlı Olsun Arkadaşlar bizim de evimiz var OSMANİYE'de tren yolunun aşağısında sarı evlere varmadan solda hah işte orada evet yaw doğru bildin beah ben de hemşeri sayılırım herhalde babam OSMANİYE'de çalışşıyorda

Saygılar . . .

::gleam:: ׺°”˜`”°º× ◊º°‘¨ вєη ѕєηι çöℓ∂є ѕυ σяuçтα ιѕє єкмєк gιвι вєкℓє∂ιм αмα ѕєη ηє уαρтıη ¨‘°º◊ ׺°”˜`”°º× ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ ::gleam::

kardeş senide bekleriz o zaman avatarı tıklarsan msn adresim var geldiğinde görüsürüz ok... yabancı kalma o zaman seni de aramızda görelim ok kendine iyi bak

ben urfadan sürekli gecerim osmaniyeden

ben urfadan sürekli gecerim osmaniyeden keeway superlıght ile

kardeş geldiginde muhakkak bekleriz.Adam gibi adama her zaman kapımız sonuna kadar açık

Son düzenleme:
noldu ressam gezıyı sorduk yanıt yok :farao:
emre bızdede para yok ehlıyetı bıle alamıyoruz kalsın kı gezıye gıdelım :salut:

noldu ressam gezıyı sorduk yanıt yok :farao:
emre bızdede para yok ehlıyetı bıle alamıyoruz kalsın kı gezıye gıdelım :salut:

dostum gezi çok güzeldi fakat sizlerle beraber gitmeye alıştığımdan olmalı sizinle gittigimiz kadar zevk almadım ama yinede güzeldi adana mt ye cok tesekkür ediyorm.kadirli-kozan çatışmasıda sona ermiş oldu bu sayde heheheee kozanlı(sarhoş nickli) abimiz bizi iyi agarladı sagolsun sizde olsaydınız cok güzel olurdu.

kadirliden yola cıktık sabah 7.30'da arkadaslarım gürkan ve gökhan:)

goruntu347ol6.jpg

kozana geldigimizde sarhoş bizi bekliyordu tabi adana grubu biraz geç geldi hemen kozan merkezde güzel bir ciger partisi düzenledik
ciyerler hazırlanırken

goruntu349kq5.jpg

goruntu350ss7.jpg

daha sonra doya doyaa ciğerrrrrrleeerrrrr:):):):):)

goruntu351sl5.jpg

cigeri mideye gömdükten sonra hep birlikte dağılcak a dogru yola koyulduk

goruntu352sb8.jpg

goruntu354qx3.jpg

goruntu355ii3.jpg

goruntu356yi2.jpg

goruntu358ni3.jpg

goruntu359lw6.jpg

goruntu363fd7.jpg

goruntu360vd5.jpg

dağılcakta pek fazla takılmadık feke'ye geçmeye karar verip yola cıktık, giderken yol kenerında bir akarsu gördük ve hemen en yakınına kadar indik cok güzeldi
kılıçbalığı ile gürkan

goruntu380iy3.jpg

bu arkadasımızda uzman çüüüşş (çavuş) heheheee benim en yakın arkadasım

goruntu379ha6.jpg

goruntu381if6.jpg

kelebek suya düştü heheee:mrgreen: :mrgreen:

goruntu382ck9.jpg

buz gibi suya nasıl girdi anlayamadım ama taş gibi olmuştur umarım hasta olmaz
bizide davet etti ama girmedik ehuehueheeee

goruntu384fw7.jpg

orada incir ve üzüm yedikten sonra tabii birazda muhabbetedip yola devam ettik

goruntu385vy6.jpg

goruntu389jj3.jpg

goruntu386dy2.jpg

goruntu390nw0.jpg

goruntu391jw9.jpg

fekede bir dağa dogru tırmanıp ileriden geri döndük :p

goruntu393by7.jpg

goruntu395nw6.jpg

bu da ben

goruntu397hn0.jpg

goruntu396ww1.jpg

gürkan ve gökhan çiftleri ::friends: ::koop::

goruntu399uf3.jpg

goruntu400be0.jpg

baya bir acıkmıştık ve tekrar kozan a dönüp et kavuma yemeye karar verdik dönüşte yoldaki ilk mola ve ben

goruntu402en6.jpg

goruntu373df9.jpg

daha sonra dagılcakta durdugumuzda...

goruntu404ry2.jpg

goruntu403ql4.jpg

ve daha sonra da kozana gelip o muhteşem yemegi yedik et kavurma ama manyak tı yemek cok begendik

goruntu405xt7.jpg
herkese seamalr sevgiler:rendeer:

::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam::

Son düzenleme:
Güzel gezi olmuş ama neden Gezi Yazıları bölümüne bir başlık açıpta resimleri koymadınız anlamadım?

Son düzenleme:
arkadas ınsan fotolara bakınca ortadan catlıyor keske ben de orda olsaydım dıyo ınsan yaaaaaaaaa bu gezı nasıl kacar :pr:

fotolar ıcın tesekurler

Son düzenleme:
Gerçekten güzel gezi olmuş....:p Yemekler süper ağzımızın suyu aktı...:pr: Ney yazıkki orda bulunamadım...:salut: :salut: :salut: Hemşo senide tanımış oldum...:cherry: Sevgiler...:rendeer:

Gerçekten güzel gezi olmuş....:p Yemekler süper ağzımızın suyu aktı...:pr: Ney yazıkki orda bulunamadım...:salut: :salut: :salut: Hemşo senide tanımış oldum...:cherry: Sevgiler...:rendeer:

teşekkürler o sizin güzelliginizden ...hemşo insallah seninlede bir geziye gideriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar