Aynı sorun bende de mevcuttu, yanlış hatırlamıyorsam ilk bakımı için götürdüğümde düzeldi. Şuan 3600 km'ye yaklaştım, hiç bir sıkıntım yok.
70-75 ile devam ederken biraz devir düşürmenin yollarını arıyorum sadece, cc yükseltmeyi düşünmüyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa ve bana yardımcı olabilirse çok sevinirim.(Dişliler ile oynamam gerekiyor sanırım, orijinal dişlisi kaçtır?, Ne kadar oynamam gerek? gibi soruların cevabını arıyorum).
Yakın zamanda motora devir saati ekleyeceğim, onuda burada sizinle paylaşırım.
Akgokhan
Bendede aynısı oldu zincir koruma kapağındaki vidalar gevşekti zırıltı yapıyordu sıkınca düzeldi mamağın neresindesin yardımcı olmaya çalışayım
4.318 tl olmuş sıfırı :sunny:
motoru aktif kullanan biri değilim, en son 1 ay önce falan kullandım. dün akşam bi çıkayım dedim, jikleyi getirdim sona, çalıştırdım motoru, bekledim 30-40 sn baktım gaz kesmiyor, atladım üstüne az ilerledim, gaz vermemeye başladı. jikleyi kapattım, düzelir gibi oldu, sonra yine bi gaz vermedi falan derken hızlıca toparladı.
bunu sürekli yaşıyorum, motor elimde kalacak diye korkuyorum. 180 km de motor daha
Arkadaşlar beylikduzu beygah pazarının önünden motorumu çaldılar. 09.07.2018 saat 02.13 de plaka 34 bbl 708 kırmızı dragon. Tam suç üstü motoru kaldirimdan indirdiklerinde polis yakaliyo bunlari gbt ye sokuyor. Benzin almaya gidiyoz benzin bitti diyorlar. Bunlari saliyor o. Çları polisin plakası 83670 kıraç karakoluna bağlı
Rx9 un arka sinyalleri çamurlukta, yan çanta kullanmak istiyorum, şu anki çantam yetmiyor, sinyalleri bir aparat yardımıyla geriye doğru uzatsam veya plakalığa taşışam ufak boylu çantalar olacak gibi, fakat cezası varmıdır, malum proje filan çizdiremem, trafik motoru bağlar mı?