- Konu Yazar
Arkadaşlar merhaba 5 fişli CDI ateşleme beyini nasıl sağlamlık kontrolü yapabilirim bilgisi olan var mı
[url]https://i.hizliresim.com/nOZXV1.jpg[/url]
Tesisatı yenilerken faydalandığım resim. Umarım işini görür. Zira ne yapmak isterken cevap aradın tam olarak anlayamadım. Yeni aldığın cdi kontrolü mü yoksa motosikletin üzerindeki cdi dan mı bahsediyoruz. Çünkü buji başlığını çıkarıp marşa basarak kontrol edebileceğini düşünüyorum.
Stator çıkışını ölçmek istiyorsun ama bunun için rotorun dönüyor olması gerekir ve ölçümü ac çıkış olarak ölçeceğini biliyorsundur. Daha ekonomik çözümü bir başka motosiklet ten deneme yapmak için cdi ödünç almak. Stator dan emin olmak için motosikleti iterek dahi olsa deneme yapardım. Tercih senin.
Aküyü ölçmedim ama akude zayıflık olsa marş motorunu cılız çevirmesi gerekmez mi? Marş basıldığında sanki güçlü dönüyor gibi marş motoru. Acaba yine de marş motorunu çeviren akü ateşlemeye yetmiyor olabilir mi?Vurdurunca çalışıyorsa ihale aküde kalır
Aküyü ölçmedim ama akude zayıflık olsa marş motorunu cılız çevirmesi gerekmez mi? Marş basıldığında sanki güçlü dönüyor gibi marş motoru. Acaba yine de marş motorunu çeviren akü ateşlemeye yetmiyor olabilir mi?