Merhaba Cloud (veya Çağrı Bey diyelim)
Blogunu da okuyordum ve Sen bu motor hakkında çok faydalı bilgiler aktarıyordun. motordan memnundun üstelik bize de tavsiye ediyordun.
Hangi motora geçmeyi düşünüyorsun merak ettim açıkçası.
Şu aralar motor değiştirmek için Son fırsat olduğunu düşünüyorum. Siz ne dersiniz?
Merhaba. Motordan hala memnunum. İşimi de görüyor, sadece absli ns 200 almak için son fırsatım, o yüzden satabilirsem ona geçmek niyetindeyim. Çocuğum 1.5 yıla ilk okula başlayacak ve onun masrafı artacak bu sebeple ben de emeklilik öncesi 5 yıl kullanım amacıyla absli ve 250cc altı son bir motosiklet almak ama 15bin tl altı bi fiyata almak derdindeydim.Şu ortamda en uygunu ns200.Üstelik ns150nin tüm aksesuarlarını da ona takabilirim aynı kasa, bu da bi avantaj. Onun da fiyatı yüksek mi evet yüksek esasen, zaten Nisan mayıs gibi fiyatı 16lara çıkarsa tamamen vazgeçebilirim. Ns 150 yi sürerim.
Bakalım niyet bu. MT25abs çok düşündürdü beni ama o fiyata alamam masrafı beni aşar bu yüzden 250cc altında uzun süreli kullanım için ns200 abs niyet. Olursa.
Kimi zaman motosikleti satıp hiç kullanmamak da geçiyor aklımdan ama işe git gel ve yaşadığım yer itibariyle ihtiyaç halinde benim için, yılın 9 - 10 ayı kartaldan beşiktaş a işe motosikletle gidiyorum çünkü, çok işime yarıyor keyfi gezmeye neredeyse hiç kullanmıyorum bu son motoru. Tem de sürüş yaptığım için de bazen bi nebze daha hız ve abs fren gibi şeyler ihtiyaç oluyor.
5 - 6 yıla istanbulu terk etme planındayım, bu süreçte son bir motor almak istedim onunla İstanbuldaki motosiklet hayatımı kapatayım istiyorum. Olay bundan ibaret.
Son düzenleme: