Nexx Kask hakkında ?

Nexx değişik ve kaliteli ürünler yapan bir firma. Kasklar tamamen el yapımı ve el işçiliğiyle üretiliyor. XR2 ve XT1 modellerini kullandım ortalamanın üstünde ve fiyat performans oranı iyi kasklar. Artık Özen motor satacak 2018 itibarıyla ürünleri.

Nexx değişik ve kaliteli ürünler yapan bir firma. Kasklar tamamen el yapımı ve el işçiliğiyle üretiliyor. XR2 ve XT1 modellerini kullandım ortalamanın üstünde ve fiyat performans oranı iyi kasklar. Artık Özen motor satacak 2018 itibarıyla ürünleri.

Özen motor distiribitör sanıyorum ben kaskı kadıköyde başka biryerden aldım. Ama dediğiniz gibi gerçekten ortalamanın üzerinde bir kask. Piyasada sanıyorum 2000 tl bandına kadar, bukadar performanslı ve rahat bir kask bulamayız sanıyorum.

Özen motor distiribitör sanıyorum ben kaskı kadıköyde başka biryerden aldım. Ama dediğiniz gibi gerçekten ortalamanın üzerinde bir kask. Piyasada sanıyorum 2000 tl bandına kadar, bukadar performanslı ve rahat bir kask bulamayız sanıyorum.

Esasen bir kaç firma daha var, birisini de ben getiriyorum :). Hasanpaşaya sık sık geliyorsanız benimde orada mağazam var, sohbete kahve içmeye beklerim. Özelden atıyorum bilgileri.

Esasen bir kaç firma daha var, birisini de ben getiriyorum :). Hasanpaşaya sık sık geliyorsanız benimde orada mağazam var, sohbete kahve içmeye beklerim. Özelden atıyorum bilgileri.

Tam olarak anlayamadım ama farklı distiribitörler mi yoksa farklı satıcılar mı var nexxin sitesinde dediğiniz gibi tek distiribitörün Özen motor olduğu yazıyor. Geldiğimde mutlaka uğramak isterim bende üsküdarda oturuyorum.

Tam olarak anlayamadım ama farklı distiribitörler mi yoksa farklı satıcılar mı var nexxin sitesinde dediğiniz gibi tek distiribitörün Özen motor olduğu yazıyor. Geldiğimde mutlaka uğramak isterim bende üsküdarda oturuyorum.

Yok o fiyat bandında iyi performans sunan 1-2 firma daha var anlamında demek istedim. Beklerim müsait olduğunuzda.

Biz de Üsküdar çevresindeyiz, arkadaş yeni bir kask bakıyordu. Bana da özelden bir mesaj atarsanız bir sohbet etmek, modelleri görüp beğenirsek bir kaskımızı da sizden almak isteriz :)

Yok o fiyat bandında iyi performans sunan 1-2 firma daha var anlamında demek istedim. Beklerim müsait olduğunuzda.

İllaki çıkmış olabilir ben 55 yaşındayım yaklaşık 35 senedir motosiklet üzerindeyim. Baya bir kask kullandım eminimki iyi dediğiniz kasklarıda kullanmışlığım vardır. Baştada yazdığım gibi benim kendi kaskım Shoei nxr bundan önce rx 7 kullanıyordum. Ben bir kullanıcı olarak sx.100 modelinin fiyatına göre çok farklı bir kask olması beni şaşırtan durum oldu. Yoksa dediğiniz gibi her marka kendini geliştiriyor.

kask dediğiniz kadar varmış :) bugün ilk defa deneme fırsatım oldu. En basit modelini denememe rağmen konforu ve malzemesi direk kendini belli ediyor. Benim asıl beklediğim model x.wed2 sanırım geldiği gibi kendime alıcam ..

kask dediğiniz kadar varmış :) bugün ilk defa deneme fırsatım oldu. En basit modelini denememe rağmen konforu ve malzemesi direk kendini belli ediyor. Benim asıl beklediğim model x.wed2 sanırım geldiği gibi kendime alıcam ..

hayırlısı olur inşallah. Sanırım bahsettiğiniz model bu ?
Helm_Aventuro-Carbon_Companero_2.jpg

Motomaxin getirdiği eski seriler varmış üretim tarihi eski olanlar için uygun fiyatlı olduğu söyulendi ben 900 lira nakit para verdim kaska aldığım model sx.100 superspeed grafiklisi üretim tarihi 2018. Zaten satıcıya üretim tarihini sorun oradan anlaşılır eskimi yenimi. kaskın ense kısmındaki iç pedini sökdüğünüzde üretim tarihi yazıyor. Düz renkleri 800 tl civarıydı yalnış hatırlamıyorsam.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:09 ----------

dediğiniz gibi ses çok göreceli bir kavram zaten benim için bu kask kullandığım arai rx 7 ile aynı ses oranında. Zaten beni en çok şaşırtan bu oldu. Sessiz bir kask imkansız daha önceden shubert c4 almıştım. Satıcı kaskı okadar sessiz anlattıki nasıl mümkün olacağını düşünüp bir gaz almıştım :D ama tabi sonuç hüsran oldu hemen araiye dönmüştüm ozaman.

2012'de Motomax İzmir'den Schuberth S1 Pro satın aldım. Çanakkale'den satın aldığım motosikleti (XJ6 Diversion) İzmir'e getirirken ilk defa kullandım. O kadar sessizdi ki yolda sıkıldım, psikolojim bir miktar bozuldu, yolun yarısından sonra yolda kask içinde bağıra bağıra şarkı söylediğimi hatırlıyorum. Kaskım hala iyi durumda zaman zaman kullanıyorum sessizlikte %85 performansını koruduğunu net olarak söyleyebilirim ayrıca güneş vizörlü, pinloc'lı çok konforlu bir model ama touring makinelere daha uygun. Motosikletimi değiştirip (camsız naked), performanslı ve hızlı sürüşü arttırınca, belki de hava kanallarının rüzgar direnci sebebiyle başımdan yukarıya doğru çıkma ve DD kilit sistemi ile bağlı çene kayışı yukarıya doğru asılmaya başladığından yeni bir kask arayışına girip, indirim sırasında Motomax'tan nexx'i satın aldım. Benim için tek eksiği güneş vizörü, aldığı bir miktar sesi sorun olarak görmüyorum.

2012'de Motomax İzmir'den Schuberth S1 Pro satın aldım. Çanakkale'den satın aldığım motosikleti (XJ6 Diversion) İzmir'e getirirken ilk defa kullandım. O kadar sessizdi ki yolda sıkıldım, psikolojim bir miktar bozuldu, yolun yarısından sonra yolda kask içinde bağıra bağıra şarkı söylediğimi hatırlıyorum. Kaskım hala iyi durumda zaman zaman kullanıyorum sessizlikte %85 performansını koruduğunu net olarak söyleyebilirim ayrıca güneş vizörlü, pinloc'lı çok konforlu bir model ama touring makinelere daha uygun. Motosikletimi değiştirip (camsız naked), performanslı ve hızlı sürüşü arttırınca, belki de hava kanallarının rüzgar direnci sebebiyle başımdan yukarıya doğru çıkma ve DD kilit sistemi ile bağlı çene kayışı yukarıya doğru asılmaya başladığından yeni bir kask arayışına girip, indirim sırasında Motomax'tan nexx'i satın aldım. Benim için tek eksiği güneş vizörü, aldığı bir miktar sesi sorun olarak görmüyorum.

Doğru söylüyorsunuz bizim aldığımız model sx.100 modeli güneş vizörü olduğundan bir problem yaşamadık. Yinede çok çok pahalı modellerle tabiki kıyaslanamaz ama ben kullandığım birçok kasktan sonra bukadar uygun fiyatlı bir kask deneyip böyle bir performans alınca çok memnun kaldım. Birde arkadaşların söylediği model x.wed 2 geldiğinde inceleyip tekrar yazacağım.

Bende bu kaskı çok begendım kullanan arkadaşlar ses izalasyonu nasıl bılgı verebılır mi benım için onemlı olan konfor ve ses alma özellıgı

Nexx yurt dışında çok bilinen bir marka ama sanırım TR'de resmi bir distribütörlük yok. Ben Yurt dışı sitelere vs. çok baktığım için oradan biliyorum. Hatta şu üründe pis gözüm var.

Not: 2018 yılı, renk çeşitleri siteye bakarsanız baya geniş

https://www.urbanrider.co.uk/nexx-xg100r-helmet-motordrome-green.html

Nexx artık türkiyeye özen motor ile geliyor kısa bir süre sonra heryerde görebiliriz. https://www.motoavm.com/ProductDetails/-nexx-x-g100-racer-billy-b-sari-siyah-kask/114/10802

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu kaskla ılgılı sessızlık olayı nedır arkadaslar kullanan kisiler yorum yapabılır mı bende ls2 ff370 var 100 km sora fırtınalar kopuyo sx100 ses alma olayı nedır

Nexx SX 100 kaskını aldım ne çok iyi bir kask nede çok kötü bir kask sanırım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar