2. En Çok Beni Çekeceksin Vakası..Hakan Peker..

yılların hakan peker'ine bak sen. tüm kişisel birkimini bir saniyede kaybetti.

Adam haklı engelli programında engelliyi çekmeli anladığım kadarıyla kendi karakter, kişilik engelli.

Hiç yakışı olmayan bir tavır uslub egodan ziyade kötüde söylemiş bundan ötürü olsa gerek belki farklı şekilde gündeme gelmek için bilerek yapılmışta olabilir ama o gecede yapılacak iş değil

Motosikleti
Yamaha XT600
Yakışık almamış bu ahreket sahnede ne olursa olsun terkedilmez.Sonra git rejiye hallet sıkıntını

Sanıyorum ki orada faaliyet gösteren tek kamera yok. Kameralar devamlı çekim halinde, objektifler önem arz eden noktalara dönük vaziyette pozisyon değiştiriyorlar fakat reji, tv akışına devamlı farklı bir kameranın yayınını aktarıyor.

Hakan Peker bu noktada kendisine dönük kameralar varken televizyonda hangi kameranın görüntüsünün aktarıldığını nasıl anladı ve müdahale etme arzusuna büründü?

Yeni bir Erol Büyükburç vak'ası olarak nitelendiriyorum ben konuyu. Uzun zaman sonra gündemde yer almak adına güzel bir kurgu sadece. Kalitesi yerle yeksan bir medya ve sanat olgumuz var.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Beni cek benii, beni ceek. madurum ben madurum. Madurum ben madurum.

Yüze, oraya buraya botoks, estetik yaptırıyorsun da beyine maalesef estetik olmuyor.

Vücut yaşa göre genç dursa da beyin yaşlanmış, doğru düzgün çalışmıyor demek ki.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hachiko pizzanın içine tüküren kurye haberini atladın mı ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yakışmamış Hakan Peker demekki kamera canlı yayında olmsa ne fırçalar atıyorlar gariban çalışanlara .....

neyseki benim sıfır motorum var

Önünde 2 tane ekran var oraya bakıp görmüştür. Reji ile daha önceden sıkıntısı var galiba. Yada kendini reklam yapmak konuşturmak için yapmışda olabilir. Sonuçta reklamın iyisi kötüsü olmaz. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar