Selam herkese,
konunun dellendigini gorunce yazmadan edemedim.Motoru da fuarda gördüm,evet bekledigim "kadar" dı.genel kanı bu fiyatla satamayacagi yönde.Hersey guzel de satis patlamasi yapip 2018-19 yilinda her motor alacak adama bunda bi tane vermeyi hedeflediklerini sanmam.Birak memleketimizde,dunya da boyle hedefleri yok.pazarda yeni bi model,markalarda deneyerek yer ariyorlar kendilerine.Herkes takmis kafayi fiyata bu motor olmaz,satmaz,satamaz...kafanizi her cevirdiginizde yanibasinizda ayni motordan gormek sizi dogru karar vermis biri yapmaz.Her markanin her urunu pazar lideri olacak diye de bir sey yok.Boyle urun de yok boyle marka da yok.Ne yani mersedesin c180 amg en iyi modeli mi de adim basi goz önunde?Muadili toros mudur cok satiyor diye?kiyaslarin cok azi gercekten mantik dahilinde ama forumun genelinde hep ayni muhabbet:bu fiyata onu degil bunu alirim...paran varsa,o kadar etmese de hep begendigini alirsin arkadaş,bu kadar basit.bakiyorum,35 verecegime 37'ye bilmem ne...Ne bekliyorsun haci,neden almadin simdiye kadar?