RKS RKS RN 180

Merhaba arkadaşlar TNT 125 1 ocakta bayilerde olacakmış RN 180 ile aynı boyutlarda sayılır RN180 2018 fiyatı hakkında bilgisi olan var mı?

tmp

Fiyatı açıklanmış 7.738 8.500'ü bulmamış. Bildiğim kadarı ile 3 tane küçük boyutlu motosiklet var şuan piyasada biri RN180 (7.738) diğeri MSX(13.000) birde TNT 125(10.000) gelecek.

RN 180 enjesiyonlu ve euro4 olarak gelseydi 11.000 12.000 aralığında olacaktı. Buda MSX ve TNT12'in satışını engellerdi. Seneye öyle gelecektir. Bu model ilerde çok satar 1 yıl daha geçmesi lazım.

Bu motorda artçı rahatı nasıl arkadaşlar ? Deneyimleyen olduysa bilgi verebilir mi

Bahattin Sofuoğlu motosikleti kullanmış resimlerden anladığım kadarıyla bir kaç akrobasi hareketi de var umarım video erken yayınlanır.

Bahattin Sofuoğlu motosikleti kullanmış resimlerden anladığım kadarıyla bir kaç akrobasi hareketi de var umarım video erken yayınlanır.

web sayfalarında tek görselle paylaşmışlardı bir iki ön arka teker kaldırma gibi hareketler var bu arada pist Kenan Sofuoğlu'nun pisti Kuba RKS güzel yere kapak attı :)

RKS bildiğim kadarıyla yerli üretim.Ysnlış mı biliyormuşum acaba ???

Hiçbir motosiklet firması tamamen yerli üretim yapmaz Honda'da dahil. RKS'nin şaseleri Türkiye'de üretiliyor illaki bir kaç parçası daha üretiliyordur geri kalan kısmı yurt dışından tedarik ediliyor. Bu diğer yerli üreitm yapan markalar içinde öyledir hangi parça nerede uygun fiyatlı ise oradan getirtilir.

168 boy 58 kilo uzun zamandır tam aradığım boyutta bir motor buldum aklımda hep msx vardı ama bir tık ufak geliyordu ve bütçemi biraz aşıyordu (2.el alışverişlere güvenmiyorum içim rahat etmiyor) rn 180 tam aradığım tip ve istediğim boyutta görselliğe biraz önem veren biriyim ve ilk vitesli motorumu alıcam (kullanmasını biliyorum) sizce yedek parça sorunu Yaşar mıyım

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:15 ----------

Benelli TNT 25 mi yoksa rks rn 180 mi alsam karar veremedim konuya hakim bir arkadaş cevap verebilir mi ?

168 boy 58 kilo uzun zamandır tam aradığım boyutta bir motor buldum aklımda hep msx vardı ama bir tık ufak geliyordu ve bütçemi biraz aşıyordu (2.el alışverişlere güvenmiyorum içim rahat etmiyor) rn 180 tam aradığım tip ve istediğim boyutta görselliğe biraz önem veren biriyim ve ilk vitesli motorumu alıcam (kullanmasını biliyorum) sizce yedek parça sorunu Yaşar mıyım

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:15 ----------

Benelli TNT 25 mi yoksa rks rn 180 mi alsam karar veremedim konuya hakim bir arkadaş cevap verebilir mi ?

İkisininde aynı fabrikada aynı ellerde üretildiğini aşikar. 2 yıldır bildiğim kadarıyla RKS'nin tasarımlarını Benelli hazırlıyor illaki Benelli daha kalitelidir ama arada ciddi bir cc farkı var RN 180 Benelli markası ile gelmiş olsaydı fiyatı 12'yi bulacaktı. 125 cc bana yeter dersen tabiki TNT 125 yok yetmez dersen RN 180

Motosikleti
D400
geçenlerde gördüm motoru , cok yakışıklı ama arkadaş 180 boyum var oyuncak gibi duruyor küçük =(

Motosikleti
D400
180 boy 90 kilo :mrgreen:

hadi oturdum sırıtmadı, arkaya artcı koltuğu süs gibi , ben gibi bir kişi yarım bile oturamaz .

ama öyle bir niyet yoksa alınacak motor tam.

bu motoru kullaniyorum cevremde 2 3 kisi daha kullaniyor yakit tüketimi baya fazla tavsieye etmiyorum depoyu fulledim 8.5 lt ile 126 km yaptı ardından benzin aldım 100 km 5.5 lt yakıyor hesabıma göre devamlı gazladım normal kullanım deyil veriler bunlar
servis sıkıntılı kendim yapıyorum bakımlarını
iyi aksamlar ;)
https://i.hizliresim.com/Vrd43Z.jpg

Son düzenleme:
bu motoru kullaniyorum cevremde 2 3 kisi daha kullaniyor yakit tüketimi baya fazla tavsieye etmiyorum depoyu fulledim 8.5 lt ile 126 km yaptı ardından benzin aldım 100 km 5.5 lt yakıyor hesabıma göre devamlı gazladım normal kullanım deyil veriler bunlar
servis sıkıntılı kendim yapıyorum bakımlarını
iyi aksamlar ;)
https://i.hizliresim.com/Vrd43Z.jpg

Motorunda veya göstergende arıza var. Benim motorum ( ki ben buna 2 tekerli şavrole gözüyle bakıyorum ) o kadar yakıyor. Yani içiyor diye tanımlıyorum.

Bu gün gördüm motoru direk ilgimi çekti çok yakışıklı ama çok ufak geldi gözüme.

göstergemde sıkıntı oldugunu düsünmiyorum 100 km yol uzun yol yaptım
cevremdeki arkadaslarımında yakit tüketimleri böyle malesef :/ sitede 3.5 lt yaktıgını söyliyordu kaldırmıslar tabiki sakin kullanıma performanslı kullanımda malesef yazdıgım degerlere cıkması normal deyil mi
ha illaki inanmiyorsun. fulleyelim depoyu deneyelim birlikte .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar