Merhaba arkadaşlar TNT 125 1 ocakta bayilerde olacakmış RN 180 ile aynı boyutlarda sayılır RN180 2018 fiyatı hakkında bilgisi olan var mı?
Piyasa böyle giderse sanırım 8500 ü bulacak gibi ama belli olmaz yine 7000-7500 aralığında da devam edebilir
Rksnin enjeksiyonlu bir touring modeli yok mu?
Bahattin Sofuoğlu motosikleti kullanmış resimlerden anladığım kadarıyla bir kaç akrobasi hareketi de var umarım video erken yayınlanır.
RKS bildiğim kadarıyla yerli üretim.Ysnlış mı biliyormuşum acaba ???
168 boy 58 kilo uzun zamandır tam aradığım boyutta bir motor buldum aklımda hep msx vardı ama bir tık ufak geliyordu ve bütçemi biraz aşıyordu (2.el alışverişlere güvenmiyorum içim rahat etmiyor) rn 180 tam aradığım tip ve istediğim boyutta görselliğe biraz önem veren biriyim ve ilk vitesli motorumu alıcam (kullanmasını biliyorum) sizce yedek parça sorunu Yaşar mıyım
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:15 ----------
Benelli TNT 25 mi yoksa rks rn 180 mi alsam karar veremedim konuya hakim bir arkadaş cevap verebilir mi ?
geçenlerde gördüm motoru , cok yakışıklı ama arkadaş 180 boyum var oyuncak gibi duruyor küçük =(
bu motoru kullaniyorum cevremde 2 3 kisi daha kullaniyor yakit tüketimi baya fazla tavsieye etmiyorum depoyu fulledim 8.5 lt ile 126 km yaptı ardından benzin aldım 100 km 5.5 lt yakıyor hesabıma göre devamlı gazladım normal kullanım deyil veriler bunlar
servis sıkıntılı kendim yapıyorum bakımlarını
iyi aksamlar
https://i.hizliresim.com/Vrd43Z.jpg