arkadaşlar selamlar,
bakım için hangi yağı kullanıyorsunuz?
Motul Scooter Expert 10W 40 iyidir...
teşekkür ederim hocam.
Bir de şu arka çantayı bir türlü kilitleyemiyorum. Var mıdır bilgisi olan?
@blueelube
Ben motorun elektirik tesisatıyla oynamamayı tercih ediyorum.
Aydınlatması çok süper olmasa da yeterli. Sadece uzun far ampulünü değiştirdim. Philips Extreme Vision %130 taktım. Uzun yolda geceleri çok yolculuk yaptım.Yeterli oldu. Görünürlüğü arttırmak için reflektif yelek ve pilli ekipman kullanıyorum.
Demek ki doğru yapıyorum. Yıllardır bir sorun yaşamadım. Kazasız belasız sürüşler.
Elektirik tesisatı için yetkili servisten başkasına gitmezdim. En oynanmıyacak yer bence.dostum çok tşk cvp için.
motoru eski halini nerede getirttirebilirim yani servise gitsem çok masraf çıkarırlar mı ya da bildiğiniz iyi bir usta var mı İstanbul levent civarında tabi çok fazla ücrette almıyor olmalı)
pilli ekipman derken neler kullanıyorsunuz paylaşabilir misiniz yani çakarmı fenermi çok teşekkürler tekrar
Başka sorunuma çözüm bulabilecek önerisi olabilecek arkadaşlar varsa da cevaplayabilirlerse çok sevinirim
cvp verebilecek kimse yok sanırım??
Benim başıma böyle bir şey gelmedi. Motoru stop edince gösterge çalışmaz. Seninki nasıl çalışıyor da hararet gösteriyor. Çok ilginç. Buna doğru bir cevap verebilecek kişi ne burada ne de servislerde biraz zor bulunur.
çok pardon dostum yan ayağı açınca motor duruyor ama kontak açık kalıyor ya kontak açık ama motor çalışmazken fan çalışıyor umarım daha açıktır
bir de 19-20 bin bakımına servis 1000 tl tutar dedi motor 2014 model acaba daha uyguna çıkaramaz mıyız başka bir serviste? 1000 baya çok geldi
teşekkürler