ehliyete yazılan trafik cezasını ödemek

arkadaşlar geçen hafta arabayla radara girdim, 500m ilerde çevirdiler cezayı direk ehliyetime yazdılar yani plakaya yazılmadı. araç zaten benim üzerime değildi.

ben bu cezayı internetten nasıl öderim? gib e girdiğimde üzerime kayıtlı olan motorsikletim gözüküyor herhangi bir cezam olmadığı gösteriliyor, edevlete girdiğimde ehliyetime yazılmış olan cezayı görebiliyorum.

gib gov tr

beyana göre tpc odeme

seri ve sira no cok onemli

yapamazsan vergi dairesine git.

telefonunda cikan borc bilgisini gorevliye goster, o tahsil eder

elinde tpc tutanağı varsa onunla git.

o olmadan alamazlar

vergi dairesine gitmek daha uygun
ordada görünmesse trafik denetleme şubeye vs gidilmeside gerekebilir

Benim kayincoya yazılan cezayı ödemeye çalıştık.banka sistemi den çıkmadı aldık makbuzu maliyeden yatırdık en temizi garantisi maliye.

en temizi vergi dairesi. direkt tahsilat yapıyoruz. borç anında düşüyor.

dediğim gibi tpc tutanağını getirin.

ayriyetten, egm sitesinde araç plaka ya da şahısa yazilan cezalar sorgulanabiliyor. oradan sorgulayip seri ve sira numarasını alıp bize gelin.

bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

e hadi!

arkadaşlar çözümü söyleyeyim, ben ceza makbuzunu kaybetmiştim bu yüzden biraz işler sarpa sarmıştı ama yine de şansımı deneyeyim dedim e devletten ehliyetime yazılan cezanın bilgilerini açtım ve ziraat bankasına gittim veznede ki görevliye verdim direk cezayı banka hesabımdan tahsil edip ödediğime dair belgeyi verdi.

O cezayı 10 gün içerisinde öderseniz, erken ödeme nedeni ile %25 indirimden faydalanacağınızı unutmayınız. E-devlet hesabınızdan sorgulatarak arkadaşın dediği gibi kolayca ödeme yapmanız mümkün.

O cezayı 10 gün içerisinde öderseniz, erken ödeme nedeni ile %25 indirimden faydalanacağınızı unutmayınız. E-devlet hesabınızdan sorgulatarak arkadaşın dediği gibi kolayca ödeme yapmanız mümkün.

10 değil, tebliğ tarihinden itibaren 15 günlük süre zarfında %25 indirim var.

tahsilatta mihenk taşı ise tpc tutanağının seri ve sıra numarası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar