Fazer 6, fz6 satan varmı forumda??
fazerimi sattığım için elimde kalan 1 takım rizoma manetler var kırmızı renkte. isteyen olursa satabilirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:07 ----------
1 takım da ön arka fren balatası varkilerci den almıştım. isteyen olursa onlarıda verebilirim. en kötü ihtimal gider takas yaparım yeni motorum için yerine uyumlu balata alırım
Selam Engin_Deniz,
Hayırlı olsun, gülle gülle kullan.
Sattın demek Fazer'i peki memnun musun Tracer 900'den. Artı eksileri paylaşabilir misin?
Teşekkürler
VarFazer 6, fz6 satan varmı forumda??
Fz6 fazer s2 var
2007 model
35 bin km de istanbulda motor.
22 bin son fiyatım.
Siyah cam çanta mevcut
525438217 sahibindeki ilanım
Motor kusursuzdur
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:23 ----------
Var
Yukarıda yazdım...
İlana önceden bakmıştım.
S2 güzel ama fiyat olarak beni zorlar yoksa çiçek gibi.
İlana önceden bakmıştım.
S2 güzel ama fiyat olarak beni zorlar yoksa çiçek gibi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:39 ----------
Kerem yıldız diye birini tanıyormusunuz? Yeni ilan koyulmuş 2008 s2 78.000 de.
17 bin fiyat yazılmış.
Bilindik cihazsa düşünebilirim onu.
Bahsettiğiniz çoğu şeyi fark ettim edemediklerimi de sayenizde görmüş olduk.İlanı şimdi inceledim fakat sizinde resinleri detaylı incelemenizi tavsiye ederim.
Motoru soldan çekilmiş resmine iyice bakın eksik olan motor kulakgının vidası olmadıgını göreceksiniz.
Kavallar sanırım boyanmış, deponun sol tarafındaki sticher yok granajdaki plastikelrde kabarmalar var.
Resimden bu kadar eksisi çıktıysa canlı görünce neleri çıkar daha.
Motoru kötülemiyorum ama o paraya öyle motor alınıt zaten.
Motoruna göre yazmış parayı normal.
1 cisi buji temizlenmez.
2 iridyum alırsanız daha iyi olur.
3 20 bin km de bir değişmesi gerekir zaten.
4 bende alıcam iridyum şirinevler kma dan.
amazon.de'den alinirsa, her sey dahil 245TL'ye 4 adet iridium buji alinabiliyor.
TR'de daha ucuza varmis 39TL'den buldum:
https://urun.n11.com/yedek-parca/ngk-iridyum-buji-cr9eix-3521uysal-bisiklet-ucretsiz-kargo-P142395200?cid=604001&gclid=EAIaIQobChMI-JvixfrZ2QIV6L3tCh1KcQkWEAQYAyABEgK4ovD_BwE&gclsrc=aw.ds
Olabilir, kim bilir...
Aslında en garantisi su siteden almak gibi duruyor. $40 her sey dahil geliyor 4 adet iridium buji, gumruk vergisi eklenir mi belli olmaz. Eklenirse $48 falan olur. Yedek parca icin de bu siteyi kullanmak lazim, postalama ucuz, parca fiyatlari da genelde daha ucuz otekilere gore.
https://japan.webike.net/