Oncelikle Herkese selamlar tekerınıze taş değmesin =) Allah sizi ve Radyatorunuzu mıcırdan cakıldan korusun =)
2017 Temmuz ayında Hero Karizma ailesine katılmış biri olarak motorumdan memnunum =) Fiyat ve performansa gelırsek motorun gideri var.
Tutupta 10.000 TL ye ikinci el nasıl kullanıldıgını ılerde ne sorunlar cıkarabılecegını bılmedıgın CBR 250 alacagıma bu motoru aldım, grenajlarımı sipariş ettım ve memnunum.
Satanları anlamıyorum :/ Tamam satarsın ne bıleyım ama fiyat öldürmezsin çok ölü fiyatlara satılıyor bu motorlar 3000 KM bile olmamış CC yükseltecegımden satılıyor demiş arkadaş

" Bizde yedik "
Rodaj donemını bıtırdıkten sonra Her viteste Redline zorladım ,
şuan
3. viteste 80 85 kmleri zorluyor
4. vites 115 çok rahat 116 yada 117 gibi rakamlara çıkmaya çalışınca direk kesicinin varlığını hissediyorum =) Maalesef
5. viteste ise 130 un altına rampada da olsa artcıda olsa kolay kolay düşmüyorum
Ancak 9500 devirlerde 140 a Dayandınmı Direk olarak kesici ben burdayım dıyor =D
Herhangibir oynama yok motorumda ne dişli ne zincir =) hatta şuan hala fabrika lastikleri var.
Tabi şuda var, hızı zamanla gelişti. Rodaj donemınden sonra gorebıldıgım maksımum hızım 110 felandı
Sonrasında her viteste motorumu Redline a sokarak devam ettım.
mesela;
4. viteste hiç redline goremıyordum.
Zorladım zorladım zorladım, sabrettim.
şimdi;
4. viteste 115 cok rahat 116 117 Redline

Sonra sıra geldi 5. vitese
Onuda başardım 5. Viteste Redline artık Online
Bu arada bişey daha söylemek istiyorum.
Motorlarımızın KM göstergesi analog oldugundan bızı yanıltıor olabılır.
Çunku daha once grupca gittiğimiz bir gezi dönüşünde benim Km saatım 127 128 felan gosterırken yanımdaki arkadaşımın CBR 250 Dijital göstergesi 137ydi.
şimdilik kendınızı iyi bakın =)