2016 Abs'siz sifir edindim , burada paylastiginiz tum bilgiler cok yardimci oldu tesekkur ederim.
Rodaji itina ile ilk 1000'de tabiri caizse kiz gibi (pozitif ayrimcilik , naiflik vurgusudur , alinmayin ) 4500 devri sadece 3 defa 5000 devre saliselik solamak maksadi ile ciktim , yazilanlar harfiyen dogru.
Eklemek istedim seyler , stok lastiker islakta asfaltta facia/fecaat , sele konforu bana harika geldi buna mukabil abs'siz olup daha yuksek olmasi dez avantaj , 2-3 defa nerede ise durdugu yerde yatiriyordum.
Motosiklet titresim konularini tuhaf buluyordum , evvelden apachi xz250 cross sm sahibi idim (tek silindir) ve bir debriyaj maneti zirildar idi , tenere ise bazi devirlerde depoda bariz titresim hiss ettiriyor , belki mumessibi tourance lastik , hasili cok rahatsiz etmesede hiss ettirmekte , beli klerde km arttikca gecer.
Surus keyfi muazzam , nc ile ikilemde idim dusuk devir vs , neyseki iyiki tenereyi tercih ettim , aynen yazildigigibi ,(1000 km sonrasi 6000 ddvire musadee etsede 5000'i gecmedim) muazzam surus hissiyati , 80 ile giderken dahi , sanki cruiser 1000+ cc gibi hiss ettidiyor.
Yakit hesabi yapamadim , umursamadimda rodajin ik bolumunu hakki ile tamam ettigimden varsin icsin aslanim.
Far aydinlatmasina giydirecektimki , sunun ayari olsa gerek diyerek baktigimda "el" ile kuvrilarak yapila bilinen bir ayari varmis , ayarlayjnca muazzam oldugunu gordum.
Yapmam gereken ilk is 185 olsamda bot ile uc uca denge sagliyorum , mutlaka lover kit formul efmeliyim , bir kac santimde olsa faide eder mutlaka.
Ricam : Koruma demiri ihtiyaci ve cesit onerisi lutfen
(karter koruma,elcik koruma, ve orta sehpa orjinal ek olarak takili)
Herkese kazasiz belasiz , keyifli surusler dilerim.
(Canakkale>Balikesir>Izmir>Aydin>Denizli>Antalya>Mersin>Adana>Hatay dolayladinda idim , beyaz kask , sirt cantasi ve siyah kiyafetli sovalye ben deniz , atimda gumus gri tenere idi, kucuk buyuk motorlara en azindan kafa selami,selektor korna ile selam sactim ve aldim, kacirdiklarim oldu ise bagislasin.)