aliexpresten amortisör geldi hemide 10 günde

benim cenavarın arka amortisör patlamıştı. yani bi ara patlamış ben farketmemiş.
orta sertlikte iken kasisten geçerken küt diye hafiften vurma yapıyodu. hele arkada biri varken işkence resmen.
denedim çünkü motoru abim sürerken arkaya bindim kasisten geçerken işkence ediyordu.
en sert ayara aldım bi nebze kurtardı.
amortisör tamir eden yere sorduğumda tamir ücreti 500 lira çekti
tamir edecekler ama amortisörü kendileri çıkarmıyo çıkar getir diyorlar.
hal böyle olunca hemen yan tarafta komşu motosiklet tamircisine gidip kaça çıkartırsın tamirden sonra takarsın deyince 200 lirada bu fiyat çekti
etti mi sana 700 lira

sahibinden de 2. el amortisör baktım sağlam bulamdım.
gene aliexprese kaldık. herzamanki gibi gene beni ucuz yoldan kurtardı.
100 dolara siparişi geçtim 10 günde geldi.

abim müsait olduğunda takacağız.

https://www.youtube.com/watch?v=4QJX4wl9aio

Benim nmax'in amortisörelerede operasyon yapmam lazim çok sert öyle böyle değil okadar race makine kullandım böyle bişe yok:pale:

Cinli denilince herkesin aklina dandik urunler geliyor. Ancak her kalite ve cok ustun kalite mallari var adamlarin. Biz ulke olarak dandik mallari getirdigimiz icin aklimizda oyle kaldi tabi.

boyları küçük ama işcilik muazzam heriflerde.
herşey her vidasına kadar motora milimetrik uyumluydu. montajda hiç sorun yaşamadık.

bunlar da yalanına koyuyumcular için:

BL9R0v.jpg

gOL4y3.jpg

Z91AVZ.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:49 ----------

ses de şöyle;

Son düzenleme:
Orj sc project ise super rakam. Yalniz amortisore guvenemezdim ne yalan soliyim

monoshock yani tekli amortisör sanırım, takınca yorumlarınızı bekliyorum, alırken uyum olarak neye baktınız sadece uzunluğa mı?

öyle deme la. az kaldı full sistem egzoza 5 haneli rakamlar bayılıyodum. 2 liraya çözdüm aliexpressden.
at avrat aliexpress

alide full sistem var mı?
birde eski egzozun neydi? eskiye göre nasıl ses memnun musun

Benim nmax'in amortisörelerede operasyon yapmam lazim çok sert öyle böyle değil okadar race makine kullandım böyle bişe yok:pale:

amortisörde sorun yoksa yapıcak bir şey var mı?

MV Agusta kullaniyorum. Aliexpressten gidon agirligi siparis ettim itiraf ediyorum. Cunku osuruk metal cember bir sey icin 150 eur talep eden vardi, bir de ayni sey icin 20 dolar isteyen Aliexpress. Ikisi de ayni isi goruyor.

Bazi seylerde sahip oldugun motora gore biseyler alman gerekir ama sadece kullandigin sey egzotik diye egoztik s...lmen de gerekmemeli.

MV Agusta kullaniyorum. Aliexpressten gidon agirligi siparis ettim itiraf ediyorum. Cunku osuruk metal cember bir sey icin 150 eur talep eden vardi, bir de ayni sey icin 20 dolar isteyen Aliexpress. Ikisi de ayni isi goruyor.

Bazi seylerde sahip oldugun motora gore biseyler alman gerekir ama sadece kullandigin sey egzotik diye egoztik s...lmen de gerekmemeli.

ahaha uzun zaman oldu tr pazarına küseli,

bu arada gidon ağırlığı ne işe yarıyor?

Umarım motora uyar. Uyarsa da uzun ömürlü olur.

125TL fark için orjinalden şaşmak enteresan. (200 TL işçiliği yazmıyorum, anlaşılan zaten kendiniz takacaksınız.)

alide full sistem var mı?
birde eski egzozun neydi? eskiye göre nasıl ses memnun musun

vanse & hines vardı fakat arada katalizör olduğu için tatlı bir sesi vardı sadece. şuan arada bir şey olmadığı için patara kütere 1000cc yırtması söz konusu. memnunmusun sorusuna gelecek olursak, yani iyi güzel tabi de şehir içinde insanlara rahatsızlık veriyosun. onun tedirginliği var sadece.

full sistem dediğin boğazdan tüplere kadar olan kısmı var. çoğu motosiklet için var hatta. sadece nasıl aratacağını bilmen gerek. tüpü de çıkışın mm' sine göre seçip sipariş ediyosun.

benim cenavarın arka amortisör patlamıştı. yani bi ara patlamış ben farketmemiş.
orta sertlikte iken kasisten geçerken küt diye hafiften vurma yapıyodu. hele arkada biri varken işkence resmen.
denedim çünkü motoru abim sürerken arkaya bindim kasisten geçerken işkence ediyordu.
en sert ayara aldım bi nebze kurtardı.
amortisör tamir eden yere sorduğumda tamir ücreti 500 lira çekti
tamir edecekler ama amortisörü kendileri çıkarmıyo çıkar getir diyorlar.
hal böyle olunca hemen yan tarafta komşu motosiklet tamircisine gidip kaça çıkartırsın tamirden sonra takarsın deyince 200 lirada bu fiyat çekti
etti mi sana 700 lira

sahibinden de 2. el amortisör baktım sağlam bulamdım.
gene aliexprese kaldık. herzamanki gibi gene beni ucuz yoldan kurtardı.
100 dolara siparişi geçtim 10 günde geldi.

Hayırlı olsun aldığınız linki merak ettim
Paylasirsaniz sevinirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar