eğer karbüratörlü ise işin daha kolay takar kullanırsın ama benzin sarfiyatından başka bir ekstren olmaz enjeksiyonlu da ise bazen oksijen sensöründen dolayı sorun yaşanabiliyor tabi bu takıcağın motora ve hava filtresine göre değişir
üstündeki kn hava filtresinin r modeli var biraz daha pahalı performans diye geçiyor o, oksijen sensörüyle ilgili ne gibi bir sorun çıkabiliyor? motorum biraz daha eski falan olsa kıyarım hava filtresini söküp dolaşırımda malum sokaklar çok tozlu
Antalya'yı bilmem de İstanbul'da yaşayanların kesinlikle yapmaması gerektiğini düşündüğüm hareket. Malum her yer inşaat. Aslında sokakta toz maskesi ile dolaşmak lazım da neyse.
motorun marka model yılını yazarsan daha iyi olur bence![]()
...
neden?
Ark. belki 600 mü, 1000 mi diye merak etmiştir.
Avatarının altına belirtsen millet ikide bir böyle sorular sormaz. Hatırlarsan aynı soruyu bende sormuştum size.
Modeli yazarsan karb.?, enj.? diye sormazlar mesela.
Açık hava filtresi, katalizör iptali, full sistem egzos, power commander denklemin parçaları. Birbirinden ayrı hesaplarsan şekil sukuldan başka hiçbir işe yaramaz.
Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz. Sadece filtre ile de dynoda kazanç sağlanıyor.
Açık hava filtresi kullanan oldu mu
Issız acun kaldı mı
İmdi yürek yırtılur
güç için soran kim, tabiikide ses için soruyorum, hatta denemek için filtreyi çıkarır biraz öyle gezebilirim ama kıyamıyorum motorumaAçık hava filtresi, katalizör iptali, full sistem egzos, power commander denklemin parçaları. Birbirinden ayrı hesaplarsan şekil sukuldan başka hiçbir işe yaramaz.
ses için sormuştum sadeceBunu neye dayanarak söylüyorsunuz. Sadece filtre ile de dynoda kazanç sağlanıyor.
ses için merak ediyorumEnjeksiyonlu da vermez. Karbüratörlü de verebilir. Enejeksiyonlu da motora giden oksijen-yakıt karışımı zaten sabit. ( yazılım yoksa ).
açık egzoz ile arasında ne gibi bir bağlantı var? orj egzozda ses çok yumuşak olduğundan açık filtrede sert ses gelip o ince sesi bozucağı için mi?motorunda açık egzos var ise olabilir,egzosun standart ise gerek yok. K&N kullanıyorum emiş sesi birazcık hoş egzos orjinal olunca bi esprisi yok bence.temizleyip yağlayıp kullanıyorum.Unutma ki;giriş ne kadar rahatsa,çıkış da aynı rahatlıkta olmalı![]()
bence hiç komik değil, çok eski siqko bi espiriArkadaş ne adamsınız varya çok güldürdün beni :mrgreen:
nedenSeste bir değişiklik olmaz.
yani normalde arabalarda açık filtre takınca çok fark ediyor, bizde egzoz olduğu için mi duyulmaz demek istiyorsun?gaz açınca ekstradan bir fokurdama duyarsın. Motorun sesini etkilemez filtre.