Scooter yüzünden kız sorunu yaşıyorum

Valla bu kızları her konuda olduğu gibi bu konudada anlamak zor.

Bi kızla tanışmıştım oda motora biniyor. Kendi kendime iyi yav tam benlik hatun filan diyorum. Benim motora çok tipsiz dedi. Farklı modeller gösteriyorum ama yok hiç birini beğenmiyor. Kız CG hastası. CGye biniyor. Basık cg çok tipliymiş ona göre. :mrgreen:

Şimdi konuşmuyoruz.

iyi olmuş abi, cg seven kızdan uzak durun...

Valla bu kızları her konuda olduğu gibi bu konudada anlamak zor.

Bi kızla tanışmıştım oda motora biniyor. Kendi kendime iyi yav tam benlik hatun filan diyorum. Benim motora çok tipsiz dedi. Farklı modeller gösteriyorum ama yok hiç birini beğenmiyor. Kız CG hastası. CGye biniyor. Basık cg çok tipliymiş ona göre. :mrgreen:

Şimdi konuşmuyoruz.

sad story :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ooo konumuz cg ha

Sen de scooter kullanan kızlara pas verme, racingci kızlara artçı ol. Kısasa kısas. :) Şaka bir yana motosiklete sevdalı kızlar manyak olur, onlardan uzak dur.

85 model, manyetolu puch'un arkasına kız atardık. Sende haklısın be genç hayıflanmakta...

Geçtiğimiz yaz güzelçamlı taraflarına gezmeye gitmiştik arkadaşlarla. Diğer arkadaşımda r25 vardı. Kız eşinin ısrarı ile hiç istemeyerek de olsam motosikletleri değiştirdik dönüş yolunda. Sonuç, eşinin o Allah ın belası motoru satıp irfan ın kullandığı motordan alacaksın ya da bu motoru satıp bırakacaksın konusuna gelmiş. Sanki ben teklif etmişim gibi bir de arkadaş bana atar yaptı :mrgreen: bu da böyle bir anımdır :mrgreen:

Bunun kızı erkeği yok ki. Scooterden ziyade racing tabiki herkesin daha fazla ilgisini ve dikkatini çeker.

hevesini kırmak istemiyim ama gerçekten yok öyle bir dünya, evet kızlar parayı seviyor ama özellikle racing motoru falan değil, sadece parayı, kız için sürüceksen harley falan daha işe yarar diğerlerine nispeten

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hevesini kırmak istemiyim ama gerçekten yok öyle bir dünya, evet kızlar parayı seviyor ama özellikle racing motoru falan değil, sadece parayı, kız için sürüceksen harley falan daha işe yarar diğerlerine nispeten

kızlar parayı ve gücü sever,fakat onları suçlayamam.Biz de iri meme seviyoruz,bunlar hep evrimsel süreçlerle ilgili.

evet doğruya bunun kızı erkeği yok, scooter süren biriyle bende motorcu diye takılmam

bugün fazla açık sözlüyüz, allah utandırmasın :/

Valla sizler çok seviyorsunuz diye hep racing demişsiniz ama sanki gerçek öyle değil gibi. Bakınız şu bebe şöyle bir video yapmış:

kari kiz tavlamak istiyosaniz chopper
rahat etmek istiyorsaniz scooter
butun ortaminiz erkek olsun istiyorsaniz racing
sehir ici fare gibi gezmek istiyorsaniz naked

eglenmek istiyorsaniz SUPERMOTO alin

En güzel yaştasin kardeşim.

Altindaki motora göre gelecek kiz,bir üst motorluyu buldumu ona gider.dert etmene değmez,gelmek isteyen pisiklete bile gelir.

Gönüller bir olsun.

bu biraz şey gibi olmuş "Bugün sana binen, yarın başkasına biner" :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

v4qbvm.gif

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar