Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bakırköy orası pahalıdır ama yine niye pahalı ki bakırköy 20 sene önce bkırköydü bakırköyün bakırköylüğü bitti havası sosyetesi asaleti bitti kroların mekanı artık barzo ergenlerin hanzoların malların mekanı algida dondurma almıştım her yerde fiyatı sabittir her yerde aynı satılması lazım orda daha pahalıydı neden böyle dedim burası bakırköymüş bakırköy olunca ne oluyor ki bakırköyün ne esprisi var
bi midyeci gördüm küçücük midye kro bi kaç güzel giyimli gördü galiba kaç sene önce ne kadar midye dediklerinde 1 lira demişti hani bunlar zengin iyi kazıklarım havasıydaydı biri akıl verdi sanırım yada bakırköylüleri zengin sandı çoğu bakırköylü açından ölüyo be
Servise veya ustaya neden gidiyorsunki kendin değiştirsen 100 tl max olur her yerde video mevcut değiştire bildiğin her şeyi yap korkma o adamlar fazla bilgili değil senden.
Dostum, en baba yağ Motul, 10-40 5100 serisi 35 TL'dır litresi. Hadi 7100 serisi koydu diyelim, o da 45 TL.
Filtre desen 30-50 TL arasıdır piyasa fiyatı. İşçilik falan ne yaptıysa, hadi malzemeye de kar koysa yine de insafsızca geçirmiş gibi görünüyor.
Artık olan olmuş. Bu gibi sıkıntılarınızı ortamlarda iletin bence, başkaları da düşmesin aynı tufaya.
bana göre normal kardeşim biz 250 ye dua ediyoruz aman motor yeni garantiden çıkmasın yetkili servisde yaptıralım diyoruz böyle geçiriyorlar
benim motor 3.2 lt yag alıyor abi üç az gelir 4 lt yag açıyorlar yag filtresi vs her bakımda bizde 250 lilik oluyoruz sırf bu garanti muhabbetine para veriyoruz