mt radyo

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
radyomuz yayında deneme yayınlarına basladık isteyen arkadaslar

[email protected] adresinden linki istesin

amaç ne burada çözemedim madem bir şey yapmışsın linki neden burada vermiyorsun???

iyide ben bu linkte mt radyo ile ilgili bişey göremedim gören varsa söylesin.arkadaşım şu işin adam gibi açıklasanda bizde anlasak.

arkadasım netten yayın yapan bi radyo kurduk daha yapım asamasında su anda burdan test yayını yapıor ve tanıdıklarımıza olayı aktarıyoruz

burdan tüm motosiklet sewenleri için gerekli bilgi paylasımını siz mt üyelerinden sececegimiz arkadaslar vasıtasıyla dile getirecez hemde forumu gezerken kenardan calan müzik eşliğinde daha güzel vakit gecirebiliriz bakın mt /569 a ben ilk oraya yazdım dinlemek istediğiniz sarkıları buray yazarsanz hem paylasım listemiz geniş olur hemde birbirimizle chat yaparız bu radyo sizlerin

çok güzel fikir :cat:

çok güzel fikir :cat:

aybiketa arkadasım bu senin dile getirmiş olduğun kömprü zammı protestosu içinde çalışanların eylemiyle bir düzenleyebiliriz

bunuda radyodan tüm üyelere bildiririz sayfa düzenlemeside en yakın zamanda yapılacak ve motosiklet.nete ve diğer yerlere link vericez kolayca ulaşımı saglıyacaz

dinlemek istediğinsarkıları liste halinde yolarssanız indirip yayınlarız

suan kendi playlistimizi kullanıyoruz tarzımız herkese hoş gelmeyebilir onun için sizin istekleriniz önemli

evet dinliyorum süper fikir sagolasın

dostum yayını işyerinden yaptığımız için su an için anaons olmayacak kayıtlı parcalar calacak ilgine tesekkürler

yayınımız aksam 20:00 de baslayacaktır. . .

yayındayız arkadaslar biraz erken geldik

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar