2.3 ayda % 300 çıkan, 3.5 günde % 30 düşen bir yatırım aracını, sadece kumar oynama aracı olarak görün, geçen yorumumda da belirttim, arkasında güçlü bir kurum, güçlü bir devlet yoksa, o yatırım aracına girmeyin, sanal para gerçekten de sanal paradır, temeli ve arkasında sigorta görevi görecek ülke veya kurum yoktur, ilerleyen zamanlarda sağlam ülke ve kurum desteği olursa, belki takip edilebilir,şuan almak demek, kumar oynamak demektir
Bitcoin alacaksın, buradaki aracı kuruma nasıl güveneceksin ? yarın kapatıp gitse bu aracı kurum, paranı nasıl geri alacaksın ? yada böyle olduğu gibi aniden değer kayıpları yaşandığında zararını nasıl kapatacaksın ?
Bulaşmayın arkadaşlar
Borsa da bazı spek hisselerde böyledir, uçacak kaçacak diye ,önce bir hissenin reklamları yapılır, fısıltısı yayılır, sonra küçük yatırımcı, o hisseyi almaya başlayınca, hop ele verirler, bekler durursun hisse çıkacak diye yada zararına razı olur satar çıkarsın, 1 aydır bitcoin bitcoin diye heryerde reklamı yapıldı, bu siteye bile geldi

, tamam dedim geçirecekler ve öylede oldu ,yarın öbür gün bitcoin çıksa bile arada zarar edip satanların güzel eline verdiler
Bu işlerinde bir eğitim süreci var, cahil yatırımcının donuna kadar alırlar