hisselerimi takip ederken ,girdiğim sitelerde reklamları var, bazıları 1 gecede zengin olmuşlar, lüks arabalara biniyorlarmış

,Forex te bir zamanlar böyleydi, bir gün şu Forex nedir yahu dedim, gireyim bende kazanayım, tabi demosu ile oynadım

, 1000 dolar ile başladım, bir gecede para uçtu gitti gerçek para ile oynasaydım geçiren iyi geçirecekti, ben kısa sürede zengin olayım diye düşünüyorsanız, tam tersi kısa sürede fakir kalırsınız
Bir yatırım aracının arkasında, güçlü bir banka, kurum ve devlet desteği yoksa, çok büyük riske giriyorsunuz demektir, bunların içinde en masumu Borsadır ama Borsa da hisse alır satarken bile Spek hareketlere dikkat etmek lazım, Teknik Temel analizleri ve Şirket kar zarar oranlarını ,borç durumunu iyi incelemek gerekir, eskisi gibi olmasa da arada halen oynuyorum
Bist 30 içinde belirli hisselerim ile güzel karlar da elde ettim, yalnız almak isteyenlere şuan girmeyin derim, çünkü Borsa nın yükselmesi de farklı bir tartışma konusu,şuan suni bir yükselişte diyebiliriz