Kardeş Xmax'in(2016) bakımında kullandığın tüm avadanlıkları (alet, edavatı) modeli cinsi ve numarasıyla aklında kalanları yazar mısın? Bende kendim yapmaya başlıcam bakımı.Malzeme topluyorum.
valla kardeş,benim küçük bir garajım var ,hemen hretürlü takımım olduğundan hiç problem yaşamadım ama sen yeterki yapmak iste kesinlikle yaparsın ,,ben kayış varyatör değişimini bile kendim yaptım,görünen köy klavuz istemez,ne sökeceğini zaten görüyorsun,söktüklerinide aynen sırasıyla geri takacaksın bukadar basit
hatta youtubede xmax bakım yaz videolarda nasıl yapıldığını izle aynen yaparsın
birdefa hangi bakımını yapmayı düşünüyorsun onu söylemelisin
20 bin bakıma kadar yapacağın bakımlar basit ,bunlara gereken takım aşağı yukarı şöyle
düz yıldız tornavida,pense,çekiç,olacak önce,sonra en az 8 numaradan başlayıp 14 numara lokmaya kadar olan cırcır kısa ve uzun kolu ve içinde torch uçlarınında olduğu küçük lokma takımı gerekli,bu takımlardan piyasada çok var ama 20 tl lik ucuz bişey alma işini yapamadan kırılır bozulur yani dandik bişey alma
sonra 8 numaradan başlayıp en az 22 ye kadar olan yıldız ,yaprak be yarım adı verilen anahtar takımlarını temin et,,birde alabilirsen 2/1 diye geçen 10 numaradan başlayıp 32 numaraya kadar lokması kısa ve uzun kolu olan büyük lokma takımı alırsan xmax in kayış değişimi dahil büyük bakımlarını bile yapabilirsin merak etme ,,birde elektrikli somun sökme tabancasıda alırsan ki bu tabanca arka tekerin ve varyatörün büyük somunlarını sökmek için gerekli ,motosikletin motorunu bile indirebilir yenileyebilirsin
küçük bakım için pek fazla bişey gerekmiyor ,tornavida küçük lokma takımı pense çekiç işini görür ama diğerlerinide alırsan her işi yaparsın