Bundan bahsediyorum işte.120-130 ile giderken gazı açtığında yanındaki araçlardan anında sıyrılıp gitmek,170-180 km hıza anında çıkmak ,daha açıkçası TORK çok daha önemli
yoksa ülkemizde 250-300 basacak
Bundan bahsediyorum işte.120-130 ile giderken gazı açtığında yanındaki araçlardan anında sıyrılıp gitmek,170-180 km hıza anında çıkmak ,daha açıkçası TORK çok daha önemli
yoksa ülkemizde 250-300 basacak
ben 1 yıl 250 lik 1,5 yılda 400 lük xmax kullandım,,her ikisinide kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim,,alabiliyorsan 400 lük al pişman olmazsın
250 ile 400 arasında şehir içi kullanım açısından fark yok,400 biraz daha ağır ama bunu fark etmiyorsun,,400 ile aralardan kaçmak olsun ara hızlanma olsun son hız olsun açık ara üstünlüğü var
250 ile ,helede artçın varsa dip gazda yapsan aralardan kaçamıyorsun,,trafikteki en dandik arabalardan olan Albea bile gaza bastığında sizi geçebiliyor yani sizi geçmeyen araba yok diyeyim,,oyüzden artçım varken sollama yapmaya bile korkuyordum,
ben bu yüzden 250 yi satıp 400 aldım ve j-costa varyatör taktım,,hem titreşim sıfıra indi hemde motorun performansı inanılmaz arttı
yani benim tavsiyem 400 alman yönünde,,eğer ben yine alacak olsam 400 alırdım
arada yakıt farkı olarakta ahım şahım fark yok,,şöyle söyleyeyim,,ben 250 yi kullanırken km de 180-190 krş yakıyordum,akabinde satıp 400 aldığımda km de 210-220 krş yakmaya başladım ama ,ara hızlanma ve performan olarak arada çok fark var,,400 ü kullanırken zevk alıyordum
250 yi 3 binde bir bakıma sokuyorsun 400 ü 5 binde bir bakıma sokuyorsun,bu yüzden bakım aralığı uzun olduğundan 250 ye nazaran servise daha az gidiyordun,,öyle bakımı falanda 250 den farklı değil,işçilik aynı 250 den fazla olarak sadece 400 de yağ filtresi var ve 2 tane hava filtresi var okadar,,bakım aralığı uzun olduğundan uzun vadede daha avantajlı bile oluyor
bende aslında öyle düşünmüştüm yakıt ve bakım açısından bu kadar küçük farklar varsa 400 lük olması her zaman avantaj olur
Birde ben sosyal ortamlar da diğer grupları da takip ediyorum bakım fiyatları çok pahalı yetkili serviste herkes şikayetçi
400 lük aldığımızda yetkili servis dışında bu motordan anlayan usta kolay bulabilirmiyiz bilmiyorum. 250 lik içinde 3000 km bakım aralığı çok düşük zaten motor sahiplerini servisin kucağına atmaktan başka birşey değil yeni çıkan xmax 300 de bakım aralığı 5 bin km olmuş.
esasen xmax 250 nin bakım aralığının kısa olmasının sebebi yağ filtresinin olmaması,,xmax 400 de yağ filtresi olduğundan bakım aralığı 5 binde bir,,yeni çıkan xmax 300 de sanırım yağ filtresi var,bakım aralığıda bu yüzden 5 binde bir
yamaha servisinden söylenen oYağ filtresi Pcx’te de yok ama bakıma 4000 km’de bir giriyor. Bakım aralığı sadece filtre işi değil, başka “şeyler” de var.:silent:
yamaha servisinden söylenen o
Arkadaslar bilen yokmu bu park ampulunun t10 mu degilmi
Ben de onu söyledim zaten: xmax’ın yabancı kılavuzları 10.000 de bir servis öngörüyor, yamaha türkiye 3000km’de bir. Her seferinde işçilik, her seferinde yağ, filtreler, işte artık aklınıza ne geliyorsa.. başka “şeyler” var; bam başka $$$ şeyler.
https://www.manualslib.com/manual/597150/Yamaha-Xmax-Yp250r.html?page=45#manual
http://cdn.yamaha-motor.eu/owner-manuals/Scooters/P2DLF8199E1E.PDF
Bu motoru alacağım ama bakımları acayip gözümü korkutuyor küçük scooterlar bile 3000 de bir bakıma giriyor kocaman makine için 3000 km çok düşük
Servisler para kazansın diye yapılmış bir uygulama olduğu açık bence Serviste sürekli bakım yaptıranlar bakım ücretlerini paylaşabilirler mi rica etsem yaşadığım il merkezinde bi tane yamaha servisi Antalyadayım bu servisin bakım ücretleri hakkında tecrübe sahibi olanlar varmı
Ben de onu söyledim zaten: xmaxın yabancı kılavuzları 10.000 de bir servis öngörüyor, yamaha türkiye 3000kmde bir. Her seferinde işçilik, her seferinde yağ, filtreler, işte artık aklınıza ne geliyorsa.. başka şeyler var; bam başka $$$ şeyler.
https://www.manualslib.com/manual/597150/Yamaha-Xmax-Yp250r.html?page=45#manual
http://cdn.yamaha-motor.eu/owner-manuals/Scooters/P2DLF8199E1E.PDF
Yamaha xmax park ampulu var ama ucu gozukmuyor t10 olan dipsiz ampulmus alsam sikinti yasarmiyim biraz pahalida ampulpark ampülüm yok. ama %99 park ampülleri t10 dur. araçlardada aynıdır. fara dıştan baktığında park ampülü görünüyordur.
Yamaha xmax park ampulu var ama ucu gozukmuyor t10 olan dipsiz ampulmus alsam sikinti yasarmiyim biraz pahalida ampul
haklısın ama yapacak bişey yok,servislerin işine geliyor, servislerden randevu almak için 1-2 hafta sıra beklemekde cabası
Arkadaşlar Merhaba,
Xmax 250 abs motorumun bakımını kendim yapacagım. Bu bakımda şanzıman yagı degişmesi gerekiyor. ( en son 10.000 km önce degişti)
motor yagı olarak son 3 bakımda motul 5100 kullandım. gayette memnunum.
şanzıman yagı olarak ne tavsiye edersiniz? ( motul ürünleri tercihim) ve yagı boşalttıktan sonra kaç ml doldurmalıyız?
Ayrıca 30.000 km deki motorum için Motor yagı+Şanzuman Yagı+filtreler harici ilgilenmem gereken bir konu varmıdır acaba?
Teşekkürler.