[Antalya - MT]

Hangi günler ve kaç gibi buluşuyorsunuz?katılabiliyor muyuz?

Doğaçlama toplanıyoruz , yazları pek aktif olmasak da kışları haftada 1 toplanır bi şeyler içer sonra da yakın yerlere (lara, sarısu) süreriz. Yaklaşık 5-10 motosiklet oluyor. İlk buluşmada haber veririm.

Doğaçlama toplanıyoruz , yazları pek aktif olmasak da kışları haftada 1 toplanır bi şeyler içer sonra da yakın yerlere (lara, sarısu) süreriz. Yaklaşık 5-10 motosiklet oluyor. İlk buluşmada haber veririm.

İhtiyarları da kabul ederseniz ve hafta sonu olursa bende katılmak isterim. ::utangac:

İhtiyarları da kabul ederseniz ve hafta sonu olursa bende katılmak isterim. ::utangac:

Buyur gel abi ne zaman istersen :) Bu çarşamba dedik ama haftasonu olursa özelden yazarım sana.

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:01 ----------

Yalnız sayende, bu siteden teklif almayı öğrendim , tekrar teşekkürler.
Bilgileri giriyorum birşeyleri yanlış giriyordum sanırım.Ya da mobilden denediğim için mi bilemedim,kalıyordu ekran öyle.
Axa en uygun fiyatı veriyor.

Oraya güvenme sakın :) Şirketler oradan teklif vermek zorundalar ama acenteye gittiğin zaman şirketi seçince 'bu araç risk grubunda olduğu için sigorta yapamıyoruz' gibi bi' yazı çıkıyor ve onaylamıyor. Bizzat sigortacımın bilgisayarına oturup kendim denedim 10 şirketin 9unda aynı yazı..
SBM'de max 280 lira teklif verilen sigortayı 325 liraya yaptırdım.

Antalya - MT
Merhaba bende aranıza katıldım aslında uzun süre oldu ama foruma yeni girebildim :)

arif razgatlıoğlu'nun cenazesine gidelim, antalyadan gidicekler toplanıp gidelim olur mu? etkinliği kimse üstlenmezse ben organize edebilirim (eğerki yarın öğlen gibi erkenden falan yapılmaz ise)

Gecen haftalarda ilk defa basima soyle bir olay geldi .

Kirmizi ışıktayim. Bir bayan sesi " 41! " 41 benim plaka , bayan sesi olmasa bakmazdim dönüp baktim, sagimda durmus bana el salliyor araç icerisinden. 2014 den beridir motor kullanırım. Ilk defa bir bayan el salladi .

Bu da boyle bir animdi. Antalya da bayan motosiklet kullanicisi cok olduğu için sanırım :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar