- Konu Yazar
Eline koluna sağlık kardeşim. Kontak değişir. Depoyuda kendin güzelce zımparalar boyatırsın. Sisibarın önemi yok. İyi kurtarmışsın.
saolasın plaka ne kadar tutar esas o korkutuyo beni
Eline koluna sağlık kardeşim. Kontak değişir. Depoyuda kendin güzelce zımparalar boyatırsın. Sisibarın önemi yok. İyi kurtarmışsın.
Plakanın nerede olduğu belli değilse ruhsatla beraber değiştirmek zorunda kalıyorsun. Yaklaşık 250 lira.
yapma ya yokmu başka yolu yakılmış desem filan
bulunmasına çok sevindim.
şimdilik app plaka falan çıkar bari 20-30 tlye.
app plaka geçici olarak mı kullanılır
En azından bulunmuş dostum gerisi halledilir dert etme.
app plaka ureten artik kalmadi denebilir, mevzuat belli zaten. O kadar ugrasamam diyenler gidip int ustunde bir arastirma ile bulup yaklasik 50 tl ye kargo ile orjin plaka hemde muhurlu sekilde aliyor. Ancak muayenede o plakanin da farkina variyorlar bir sekilde. Bana sorarsan 30-40 tl icin illegal bir yola basvurmana gerek yok. Birde karakolda motorun bulundugu zaman ustunde plakasi yoktu diye tutanaga gecirir ve o tutanakla trafige gidersen senden ruhsat yenileme harci istemezler, 15 tl ye isin biter. Tuv istasyonundan plaka nedeni ile agir kusurlu olarak trafik subeye basvurdugunda da ruhsat harci alinmiyor. Simdi aklima geldi, hemen yaziyim dedim.